Libnet.ro
UNICEF

14:00

NEPI, investitii de 370 milioane euro pentru extinderea mall-ului Promenada cu 60%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI, investitii de 370 milioane euro pentru extinderea mall-ului Promenada cu 60%

Fondul de investitii NEPI planuieste sa extinda cu peste 60% suprafata mall-ului Promenada din zona Floreasca din Bucuresti si are in curs de dezvoltare, inclusiv reconfigurari si extensii ale activelor din portofoliu, proiecte de 371 milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

6,5 milioane euro pentru revizuirea studiului la autostrada Sibiu-Pitesti

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii SibiuPitesti, anunta Mediafax.

Referat DNA: Elena Udrea a primit 3,6 milioane de euro pentru deblocare platilor in contractul e-Romania

DNA arata in referatul cu propunere de arestare a Elenei Udrea ca aceasta a primit foloase necuvenite in cuantum de aproximativ 3,6 milioane de euro pentru a-si folosi influenta astfel incat platile aferente.

inca 6,5 MILIOANE de euro pentru autostrada INVIZIBILA Sibiu-Pitesti. Ce anunt a facut azi CNADNR

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de.

Compania de constructii Bilka din Brasov a inregistrat afaceri de peste 30 milioane euro in 2014

Producatorul de tigla metalica Bilka Steel din Brasov a incheiat 2014 cu o cifra de afaceride peste 134milioane de lei, in crestere cu 29% fata de 2013. Compania a investit 3 milioane euro pentru marirea capacitatii de productie, inaugurand doua hale noi cu doua noi linii de productie.

Faze Tari: Caz medical inedit. O fetita s-a nascut gravida cu gemeni; Peste 14 milioane de euro pentru o masina; Forme de viata necunoscute, descoperite in statiile de metrou din New York

Hotul din Marea Britanie care a adormit in casa pe care o jefuia. Ce a facut cand a fost gasit de proprietari. Paul Nolan, un britanic in varsta de 28 de ani, a avut parte de o noapte agitata. Doua tinere din SUA si-au dat pantalonii jos intr-un templu din Cambodgia. Ce au patit nu vor uita niciodata. Cele doua surori, in varsta de 20 si respectiv 22 de ani, au fost arestate dupa ce au fost prinse in timp ce isi faceau una alteia poze.

Contract de 19 milioane de euro pentru construirea Centrului de management al deseurilor din Alba

Consiliul Judetean Alba a finalizat procedura de achizitie publica pentru cel mai mare contract de lucrari din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba. in 21 ianuarie 2015 a fost semnat contractul pentru executia Centrului de management integrat al deseurilor de la Galda de Jos.

CNADNR: Contract de 6,5 mil. euro pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru actualizarea studiului de.

Tarom, bilete de la 99 de euro pentru Dragobete: vezi ce tari poti vizita

Compania aeriana Tarom lanseaza o noua oferta de Dragobete, prin care biletele pentru destinatii externe pot fi achizitionate la preturi care pornesc de la 99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu taxe incluse.

Telenovela Autostrazii Sibiu-Pitesti. Peste 10 milioane de euro risipite pe studii de fezabilitate si nicio muscatura de excavator

Compania Nationala de Autostrazi si rumuri Nationale din Romania CNADNR) a atribuit astazi asocierii Spea Ingineria Europea - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 de milioane de lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu - Pitesti. in 2008 a mai fost realizat un studiu pentru acelasi tronson, expirat in 2010, pentru care s-a platit suma de 2,5 milioane de euro.

Raiffeisen anunta pierderi de 493 milioane de euro in 2014 si iesirea de pe pietele din Slovenia si Polonia

Raiffeisen Bank RBI) a inregistrat o pierdere consolidata de 493 de milioane de euro anul trecut, in conditiile in care, in 2013, profitul s-a situat la 557 de milioane de euro, banca anuntand ca va renunta la operatiunile din Slovenia si Polonia, pentru a-si consolida capitalul, scrie Mediafax. Profitul inainte de taxe a scazut la 23 de milioane de euro in 2014, de la 835 de milioane de euro in anul precedent, potrivit datelor preliminare publicate de banca austriaca. In Romania, Raiffeisen Bank International a raportat, pentru primele noua luni ale anului trecut un profit dupa taxe de 81 milioane euro, in stagnare fata de perioada corespunzatoare din 2013.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )