Libnet.ro
UNICEF

13:00

CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei mil. de lei aeroportului Arad

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei mil. de lei aeroportului Arad

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va trebui sa despagubeasca Aeroportul Arad cu aproape trei milioane de lei, pierzand definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea Suprema obliga CNADNR sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Aeroportul Arad va primi aproape trei milioane de lei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) care a pierdut definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene.

CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va trebui sa despagubeasca Aeroportul Arad cu aproape trei milioane de lei, pierzand definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene.

NEPI, majorare de capital de aproape 12 mil. euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara locala, va efectua o majorare de capital de 11,88 mil. euro, printr-o emisiune de actiuni.

Investitie de 10 mil. lei intr-un complex balnear in Turda

Societatea care administreaza Salina Turda a investit 10 milioane de lei in complexul balnear Potaissa Spa, situat in centrul municipiului Turda, inaugurat vineri. Finantarea a fost asigurata dintr-un credit bancar garantat de Consiliul Local,.

CJ Prahova va plati peste 1,2 mil.lei pentru exproprierile de pe A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, printre expropriati numarandu-se Costel.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )