Libnet.ro
UNICEF

11:30

Curtea Suprema obliga CNADNR sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema obliga CNADNR sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Aeroportul Arad va primi aproape trei milioane de lei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) care a pierdut definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene. continuă pe Adevărul

CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va trebui sa despagubeasca Aeroportul Arad cu aproape trei milioane de lei, pierzand definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene.

CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei mil. de lei aeroportului Arad

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va trebui sa despagubeasca Aeroportul Arad cu aproape trei milioane de lei, pierzand definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa.

SUA. Curtea Suprema de Justitie a limitat atributiile lui Obama de a face numiri in functii federale

Atributiile constitutionale ale presedintelui Barack Obama de a numi prin ordonante membri ai Administratiei federale au fost limitate, joi, de Curtea Suprema de Justitie din Statele Unite. intr-o decizie asteptata de cinci luni, cei noua judecatori ai instantei supreme, numiti ei insisi in functii pe viata de catre presedinte, au invalidat trei numiri efectuate de Barack Obama in ianuarie 2012 la Oficiul National al Muncii.

Verificarea fara mandat a telefoanelor mobile, declarata neconstititionala de catre Curtea Suprema a SUA

Verificarea telefoanelor mobile de catre politisti este in general neconstitutionala, in lipsa unui mandat in acest sens emis de justitie, in cadrul unei arestari neprevazute, a stabilit Curtea Suprema.

Curtea Suprema a SUA declara neconstitutionala verificarea fara mandat a telefoanelor mobile

Curtea Suprema americana a stabilit miercuri ca verificarea telefoanelor mobile de catre politisti este in general neconstitutionala, in lipsa unui mandat in acest sens emis de justitie, in cadrul unei arestari neprevazute, deoarece afecteaza in mod excesiv viata privata.

Curtea Suprema a SUA declara neconstitutionala verificarea fara mandat a telefoanelor mobile

Curtea Suprema americana a stabilit miercuri ca verificarea telefoanelor mobile de catre politisti este in general neconstitutionala, in lipsa unui mandat in acest sens emis de justitie, in cadrul unei arestari neprevazute, deoarece afecteaza in mod excesiv viata privata, relateaza AFP.

Brandul turistic Romania, promovat print-o campanie de aproape 4 milioane de euro

O noua campanie despre Romania ruleaza zilele acestea pe TV si va continua pe o perioada de 15 luni. Campania Aici simt ca renasc , lansata pe 20 iunie, are un buget de media de aproape patru milioane de euro, din fonduri europene, si este gestionat.

Majorare de capital la NEPI de aproape 12 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments simbol: NEP) va efectua o majorare de capital printr-o emisiune de actiuni in valoare de 11,88 milioane euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )