Libnet.ro
UNICEF

09:30

Majorare de capital la NEPI de aproape 12 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Majorare de capital la NEPI de aproape 12 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments simbol: NEP) va efectua o majorare de capital printr-o emisiune de actiuni in valoare de 11,88 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI, majorare de capital de aproape 12 mil. euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara locala, va efectua o majorare de capital de 11,88 mil. euro, printr-o emisiune de actiuni.

Romstal Leasing IFN, prejudiciata cu aproape 4 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui cetatean sirian rezident in Romania, asociat si administrator al unei firme, pentru constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune, prin care a prejudiciat firma Romstal Leasing IFN cu aproape 4 milioane euro.

Prejudiciu de 12 milioane euro cauzat de 15 firme, identificat de DGAF

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat un lant comercial fraudulos de 15 firme, care au prejudiciat bugetul de stat cu circa 12 milioane de euro, prin neplata impozitului pe profit si taxei pe valoarea adaugata TVA), transmite un comunicat al institutiei.

Perchezitii, in Prahova, la cetateni romani si chinezi, suspectati de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 12 milioane de euro

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Ploiesti au efectuat 21 de perchezitii la o grupare infractionala, banuita ca ar fi creat un prejudiciu de peste 12 milioane de euro, prin activitati economice ilicite.

Om de afaceri sirian, trimis in judecata pentru inselaciune de aproape 4 milioane euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a cetateanului sirian Anwar Hejou, administrator al S. L a pentru savarsirea infractiunilor concurente de constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune in forma continuata.

Prejudiciu urias adus statului: 12 milioane de euro prin evaziune si spalare de bani

Prejudiciu urias adus statului de un grup de 22 de persoane, cetateni romani si chinezi din Ploiesti. 12 milioane de euro prin evaziune si spalare de bani. Gruparea evazionista ar fi importat cantitati.

Autoliv Romania a incheiat anul trecut cu un profit net de aproape 15 milioane de euro

Compania brasoveana Autoliv Romania a incheiat anul trecut cu afaceri de 2,12 miliarde de lei 471,11 milioane de euro), in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, profitul net raportat fiind de 66,46 milioane de lei 14,76 milioane de euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante. Numarul angajatilor a crescut in 2013 cu peste 40%, de la 3. 713 la 5. 333 de persoane.

Romania a primit aproape 10 milioane de euro pentru sistemul de monitorizare de pe Dunare

Romania a primit o finantare de 9,6 milioane de euro pentru a implementa proiectul Danube Water integrated management Danube Water), din suma totala a proiectului de 13,75 milioane de euro, restul revenind Bulgariei.

Samdam Gifts a accesat 2,2 milioane euro fonduri europene pentru echipamente si utilaje de productie

Compania Samdam Gifts, specializata in distributia de articole promotionale a accesat fonduri europene in valoare de 2,2 milioane euro, care vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente si utilaje de productie, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 848,61 lei 4. 425,71 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )