Libnet.ro
UNICEF

12:00

CNADNR suspenda din functie un director pentru ca a criticat compania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNADNR suspenda din functie un director pentru ca a criticat compania

CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a afirmat la o emisiune tv ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, nepermitand circulatia in. continuă pe Wall-Street Ro

Director din cadrul CNADNR, suspendat din functie dupa ce a criticat compania

CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a afirmat la o emisiune tv ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa.

Un director din cadrul CNADNR, suspendat din functie dupa ce a afirmat ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, nepermitand circulatia in conditii de siguranta

CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a afirmat la o emisiune tv ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa.

Un director adjunct CNADNR a fost suspendat din functie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) l-a suspendat pe directorul adjunct Alin Goga dupa ce acesta a afirmat intr-o emisiune televizata ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, potrivit unui comunicat al companiei, remis azi redactiei.

Jurnalist din Azerbaidjan, militant pentru libertatea presei, ucis in bataie pentru ca ar fi criticat un fotbalist pe Facebook

Un jurnalist din Azerbaidjan a murit, duminica, dupa ce, cu o zi inainte, a fost atacat de sase barbati, suporteri ai unui fotbalist celebru, pentru ca l-ar fi criticat pe sportiv intr-o postare pe Facebook, relateaza The Guardian.

Vodafone lucreaza la reteaua din Bucuresti. Anunt pentru clienti

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a demarat o campanie de notificare prin SMS a clientilor sai din Bucuresti privind demararea unor lucrari la reteaua companiei care pot determina .

Surorile Gucci isi vand apartamentul din New York pentru 45 de milioane de dolari

Surori Gucci, Alessandra and Allegra, isi vand apartamentul de 45 de milioane de dolari din New York, scrie Latinos Post. Locuinta este in centrul Manhattan-ului, pe celebra artera Fifth Avenue, la ultimul etaj al.

Medic din Brasov retinut pentru luare de mita. Cerea 900 de lei pentru o operatie

Un medic ortoped din Brasov a fost retinut dupa ce ar fi conditionat actul medical. Acesta ar fi cerut 900 de lei pentru o operatie. Nu era prima data cand medicul lua bani. in urma cu aproximativ o luna,.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )