Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un director adjunct CNADNR a fost suspendat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un director adjunct CNADNR a fost suspendat din functie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) l-a suspendat pe directorul adjunct Alin Goga dupa ce acesta a afirmat intr-o emisiune televizata ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, potrivit unui comunicat al companiei, remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Director din cadrul CNADNR, suspendat din functie dupa ce a criticat compania

CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a afirmat la o emisiune tv ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa.

Un director din cadrul CNADNR, suspendat din functie dupa ce a afirmat ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, nepermitand circulatia in conditii de siguranta

CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a afirmat la o emisiune tv ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa.

CNADNR suspenda din functie un director pentru ca a criticat compania

CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investitii din cadrul Directiei Drumuri si Poduri Craiova, Alin Goga, dupa ce acesta a afirmat la o emisiune tv ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, nepermitand circulatia in.

Director adjunct al Hidrocentralelor Curtea de Arges, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest, a lui Octavian Florian Oprea, director adjunct tehnic) al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges, si a altor sase inculpati, se arata intr-un comunicat remis de catre DNA.

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita

Intr-un comunicat de presa, Nicomed a anuntat ca, in cazul fetitei Ariana Prunariu, consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita, informeaza B1 TV. in.

Italia: Peste 880 de persoane au fost arestate din ianuarie 2014, fiind suspectate de trafic de persoane

Peste 880 de persoane au fost arestate de autoritatile italiene, fiind suspectate de trafic de persoane din ianuarie 2014. Daca 800 dintre ei sunt chiar oameni cu putine scrupule, plasati la comanda si cu un telef.

Aproape 600 de persoane, trimise in judecata in primele sase luni pentru spalare de bani sau fals de moneda. Au fost retrasi din circulatie 188.000 de lei si 128.000 de euro falsi

In primele 6 luni ale acestui an, aproape 600 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata pentru savarsirea de infractiuni din sfera spalarii banilor si falsului de moneda, informeaza Politia Romana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )