Libnet.ro
UNICEF

19:00

CNCD face apel la un limbaj si un comportament nediscriminatorii privind criza refugiatilor

Adevărul Adevărul,
CNCD face apel la un limbaj si un comportament nediscriminatorii privind criza refugiatilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) face apel catre persoanele in functii publice sau care sunt formatori de opinie sa promoveze un comportament si un limbaj nediscriminatorii in dezbaterile publice legate de criza refugiatilor. continuă pe Adevărul

Charlie Hebdo revine cu doua caricaturi privind criza refugiatilor, in stilul sau caracteristic: Dovada ca Europa este crestina - Crestinii merg pe apa. Copiii musulmani se scufunda (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo revine cu doua caricaturi, de data aceasta despre criza refugiatilor din Europa. Mai exact, publicatia interpreteaza in modul sau caracteristic fotografia cu baiatul.

Elena Udrea, despre atitudinea liderilor europeni privind criza refugiatilor: Uite cum niste lideri fara viziune, preocupati de interese electorale marunte, pot arunca in aer Europa

Elena Udrea, comenteaaza luni, printr-un mesaj postat pe Facebook, atitudinea liderilor UE in ceea ce priveste criza refugiatilor, subliniind ca Europa nu are lideri cu viziune. Ce se intampla cand Europa nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )