Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde dolari in China

B1 B1,
Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde dolari in China

Compania Coca-Cola ntentioneaza sa investeasca patru miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii, potrivit Wall Street. continuă pe B1

Coca-Cola va investi 4 miliarde dolari in China

Compania americana de bauturi racoritoare Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii, arata sursele de presa.

VIDEO. RAYMOND LOEWY, industriasul care a creat automatele de Coca-Cola si locomotiva ...

Raymond Loewy, industriasul cunoscut drept creatorul automatului de Coca-Cola, pachetul de Lucky Strike si al locomotivei S1 este omagiat, marti de Google printr-un Doodle inedit, la 120 de ani de la nasterea sa. S-a facut remarcat prin inovatiile sale in mai multe domenii, printre care cel feroviar. Raymond Loewy s-a nascut pe 5 noiembrie 1893 in Franta si a devenit cunoscut dupa ce a plecat in SUA. Printre creatiile sale se numara logo-urile Shell, Exxon, TWA, BP, dar si automatele de .

Twitter a obtinut 1,82 miliarde dolari din oferta publica initiala

Twitter Inc. din SUA a obtinut 1,82 miliarde dolari in cadrul ofertei publice initiale din 6 noiembrie, capitalizarea de piata a retelei de microblogging fiind astfel de 14,2 miliarde dolari - mai mare decat cea a rivalului Facebook Inc.

Romania a solicitat BIRD un imprumut de patru miliarde de euro.

Romania a solicitat BIRD, marti dupa-amiaza, acordarea unui imprumut de patru miliarde de euro pentru realizarea masurilor de reforma, potrivit hotnews. ro. Cererea de imprumut a fost facuta in cadrul intrevederii ministrilor Chitoiu si Voinea cu reprezentantii Bancii Mondiale - Elisabetta Capannelli - Director de Tara pentru Romania si Ungaria si Claudiu Doltu, reprezentatul Romaniei la Banca Mondiala. Imprumutul va fi unul de tip programatic, fiind aprobat de catre Board ca un imprumut de .

Ucraina a semnat un acord de productie de gaze de sist cu Chevron care s-ar putea concretiza in investitii de zece miliarde dolari

Ucraina, care incearca sa-si reduca dependenta energetica de Rusia, a semnat marti un acord important cu gigantul american Chevron pentru extragerea de gaze de sist in vestul tarii, care s-ar putea concretiza in investitii de zece miliarde de dolari, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )