Libnet.ro
UNICEF

15:00

Twitter a obtinut 1,82 miliarde dolari din oferta publica initiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Twitter a obtinut 1,82 miliarde dolari din oferta publica initiala

Twitter Inc. din SUA a obtinut 1,82 miliarde dolari in cadrul ofertei publice initiale din 6 noiembrie, capitalizarea de piata a retelei de microblogging fiind astfel de 14,2 miliarde dolari - mai mare decat cea a rivalului Facebook Inc. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Twitter au urcat cu 73% peste cotatia din oferta publica

Titlurile companiei Twitter au ajuns, azi, la 73% peste cotatia din oferta publica initiala, arata The Wall Street Journal.

Coca-Cola va investi 4 miliarde dolari in China

Compania americana de bauturi racoritoare Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii, arata sursele de presa.

Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde dolari in China

Compania Coca-Cola ntentioneaza sa investeasca patru miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii, potrivit Wall Street.

Returnarea banilor din oferta Romgaz mentine Bursa pe crestere

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a crescut usor, cu 0,93%, pentru a saptea sedinta consecutiv, mentinandu-se la maximul ultimilor doi ani. Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a BVB a fost de aproximativ 1,18 miliarde lei circa 266,39 milioane euro), in crestere fata de sedinta de marti, cand investitorii au tranzactionat de 41,91 milioane lei 9,43 milioane euro).

Ucraina a semnat un acord de productie de gaze de sist cu Chevron care s-ar putea concretiza in investitii de zece miliarde dolari

Ucraina, care incearca sa-si reduca dependenta energetica de Rusia, a semnat marti un acord important cu gigantul american Chevron pentru extragerea de gaze de sist in vestul tarii, care s-ar putea concretiza in investitii de zece miliarde de dolari, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )