Libnet.ro
UNICEF

17:00

Returnarea banilor din oferta Romgaz mentine Bursa pe crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Returnarea banilor din oferta Romgaz mentine Bursa pe crestere

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a crescut usor, cu 0,93%, pentru a saptea sedinta consecutiv, mentinandu-se la maximul ultimilor doi ani. Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a BVB a fost de aproximativ 1,18 miliarde lei circa 266,39 milioane euro), in crestere fata de sedinta de marti, cand investitorii au tranzactionat de 41,91 milioane lei 9,43 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

BERD a preluat 1,9% din actiunile Romgaz pentru 50 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a preluat 1,9% din actiunile Romgaz in cadrul ofertei publice initiale, pentru 50 milioane euro aproximativ 225,5 milioane lei), arata sursele de presa.

Actiunile Twitter au urcat cu 73% peste cotatia din oferta publica

Titlurile companiei Twitter au ajuns, azi, la 73% peste cotatia din oferta publica initiala, arata The Wall Street Journal.

Cine sunt oamenii care au lucrat la oferta Romgaz, cel mai mare IPO al pietei de capital

Oferta Romgaz s-a incheiat saptmana trecuta, interesul pentru actiunile producatorului de gaze depasind toate estimarile initiale. Goldman Sachs, Erste, Raiffeisen si BCR au intermediat tranzactia, in vreme ce avocatii de la Clifford Chance au fost.

Seful Bursei, dupa oferta Romgaz: Trebuie sa lucram la felul in care IPO-urile sunt adresate micilor invesitori

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va face propuneri concrete cu privire la felul in care ofertele publice initiale de actiuni IPO) sunt adresate micilor investitori, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul BVB. Declaratia vine in contextul in care.

Ponta va participa la listarea Romgaz pe bursa din Londra.

Premierul Victor Ponta va participa, la inceputul saptamanii viitoare, la listarea Romgaz pe bursa din Londra, transmite Mediafax, citand surse guvernamentale. Actiunile Romgaz vor fi vandute pe bursa din Londra sub forma de certificate de depozit. Termenul estimat pentru listarea Romgaz, atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, este marti, 12 noiembrie. In sedinta de miercuri a Guvernului, premierul Ponta l-a felicitat pe ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, .

Bursa din SUA a deschis in crestere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de azi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )