Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coca-Cola si Pepsi au fost interzise in Parcul Copiilor din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Coca-Cola si Pepsi au fost interzise in Parcul Copiilor din Timisoara

In urma initiativei consilierului Adrian Orza, Consiliul Local Timisoara a aprobat regulamentul de alimentatie publica pentru parcul copiilor. Comercializarea bauturilor carbogazoase, in frunte cu Coca-Cola si Pepsi, sunt interzise. continuă pe Adevărul

UPDATE Un copil de patru ani a fost ucis de caini in zona Parcul Tei din Bucuresti/ Primaria Sectorului 2: Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, nu in Parcul Tei

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Primaria Sectorului 2 a precizat ca incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata din zona, nu in spatiul public din Parcul Tei.

Un copil de patru ani a fost ucis de caini in parcul Tei din Capitala

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in parcul Tei din Capitala, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Incidentul a avut loc in jurul orei 12:20, fiind.

Un copil de patru ani a fost ucis de caini in Parcul Tei din Bucuresti

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Un copil a fost UCIS DE CAINI, in Parcul Tei din Capitala

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2. O femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca nu-si mai gaseste unul.

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari langa Parcul Tei din Bucuresti

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari in Sectorul 2 al Capitalei, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Initial, s-a crezut ca incidentul a.

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari langa Parcul Tei din Bucuresti (VIDEO)

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari in Sectorul 2 al Capitalei, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Initial, s-a crezut ca incidentul a.

Tragedie in parcul Herastrau din Capitala. Un barbat a murit inecat

Un barbat s-a inecat astazi in lacul Herastrau din Capitala. Acesta a fost scos inconstient, duminica dupa-amiaza, din apa si a fost declarat decedat dupa ce paramedicii au incercat resuscitarea lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )