Libnet.ro
UNICEF

00:08

COD GALBEN: Ceata in 19 judete

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN: Ceata in 19 judete

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare de tip cod galben pentru ceata valabila in 19 judete. Drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea este redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. continuă pe România Liberă

Cod galben de ceata in 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare cod galben de ceata valabila in mai multe regiuni din tara, unde vizibilitatea va fi scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m. Nouasprezece judete sunt, sambata dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in 19 judete. Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, dar si pe mai multe drumuri europene si nationale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, cod galben de ceata pentru 19 judete, inclusiv pentru municipiul Bucuresti. Traficul este ingreunat din cauza vizibilitatii reduse peautostrazile Bucuresti-Pitesti A1), Bucuresti-Constanta A2) si Bucuresti-Ploiesti A3).

Cod galben de ceata in 18 judete. Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, dar si pe mai multe drumuri europene si nationale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, cod galben de ceata pentru 18 judete, inclusiv pentru municipiul Bucuresti. Traficul este ingreunat din cauza vizibilitatii reduse peautostrazile Bucuresti-Pitesti A1), Bucuresti-Constanta A2) si Bucuresti-Ploiesti A3).

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete. Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, dar si pe drumuri europene

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Traficul este ingreunat din cauza vizibilitatii reduse peautostrazile Bucuresti-Pitesti A1), Bucuresti-Constanta A2) si Bucuresti-Ploiesti A3), dar si pe mai multe drumuri europene si nationale.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti, autostrazile A1, A2 si A3 si in alte sase judete, pana la ora 23.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi seara, o atentionare nowcasting cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte sase judete, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3, valabila pana la ora 23.

Cod galben de ceata pe Autostrada Soarelui si-n Baragan. Vizibilitatea este extrem de redusa

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu aproximativ o ora o avertizare meteo de cod galben de ceata. Potrivit informatiilor, in zonele afectate vizibilitatea este sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in sapte judete. Vizibilitatea pe A3 este sub 50 de metri

Meteorologii au emis, miercuri seara, cod galben de ceata densa in judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Valcea si Olt, iar pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti vizibilitatea este pe alocuri redusa la sub 50 de metri, informeaza Centrul Infotrafic, din cadrul Politiei Romane.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Oltenia si Muntenia, inclusiv in Bucuresti. Ceata densa si pe autostrazi

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din Oltenia si Muntenia si municipiul Bucuresti.

Avertizare cod galben de ceata in 19 judete

Nouasprezece judete sunt, sambata dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa sub.

Avertizare cod galben de ceata in 19 judete

Nouasprezece judete sunt, sambata dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa sub .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )