Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod galben de ceata, polei si vant puternic pentru mai multe judete, inclusiv A2

B1 B1,
Cod galben de ceata, polei si vant puternic pentru mai multe judete, inclusiv A2

Meteorologii au emis, vineri dimineata, un cod galben de ceata, polei si vant puternic. intre orele 9:00 si 12:00 local in judetele Constanta si Tulcea, inclusiv A2 si drumurile nationale si europene. continuă pe B1

Cod galben de ceata pentru 12 judete si A2. Aproape toata Moldova este cuprinsa de ceata pana la amiaza

Nu mai putin de 12 judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata. in unele zone, vizibilitatea este scazuta la sub 50 de metri, atentioneaza meteorologii. Si pe A2 se circula cu dificultate din cauza cetii. Pana la ora 14 este Cod galben de ceata si in mai multe judete din Moldova.

Cod galben de ceata pana la ora 10.00 pentru mai multe judete

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata. in unele zone, vizibilitatea este scazuta la sub 50 de metri, atentioneaza meteorologii.

Cod galben de ceata pentru 12 judete si A2

Nu mai putin de 12 judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata. in unele zone, vizibilitatea este scazuta la sub 50 de metri, atentioneaza meteorologii. Si pe A2 se circula cu dificultate din cauza cetii.

METEO Cod galben de ceata emis pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara si municipiul Bucuresti se afla, miercuri dimineata, sub cod galben de ceata, care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri si local sub 200 de metri. Sub avertizare au fost incluse si A1, A2, A3.

Cod galben de ceata in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a emis un cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Botosani, Galati, Vaslui, Vrancea, Braila, Ilvov, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Constanta, Tulcea si Neamt. Desi in Bucuresti este ceata, nu s-a semnalat inca un cod galben pentru Capitala fiindca vizibilitatea nu este atat de redusa, spun meteorologii.

Cod galben de ceata si burnita pentru Capitala, 23 de judete si autostrazile A1, A2 si A3, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si burnita pentru Capitala si 23 de judete din Muntenia, Dobrogea, Moldova si Oltenia, inclusiv autostrazile A1, A2, A3, valabile in urmatoarele ore, informeaza Agerpres.

Cod galben de ceata in toata tara. Se circula greu pe drumurile nationale

Meteorologii au emis in aceasta dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru zona de nord a tarii. Vizibilitatea este sub 50 de metri in unele zone.

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 13 judete

Capitala si 13 judete, majoritatea din sudul si estul tarii, se afla joi seara sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Judetele vizate sunt Ilfov, Braila, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Botosani, Galati, Vaslui, Neamt, Vrancea, Harghita, Constanta si Tulcea.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete, inclusiv autostrazile A1, A2 si A3

Meteorologii au emis un cod galben de ceata, joi dimineata, valabil pentru mai multe judete, inclusiv autostrazile A1, A2 si A3. Codul este valabil pana la ora 11. 00 in municipiul Bucuresti si pe arii extinse.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata pentru zona periferica a Capitalei, 23 de judete si A1, A2 si A3

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting COD GALBEN de ceata pentru Bucuresti si 23 de judete, inclusiv autostrazile A1, A2, A3, valabile in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )