Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de ploi in Dobrogea

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ploi in Dobrogea

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ploi pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila de vineri, de la ora 20. 00, pana sambata, la ora 20. continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi si inundatii pentru Dobrogea, pana sambata la ora 20.00

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de ploi pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila de vineri, de la ora 20. 00, pana sambata, la ora 20. De asemenea, pentru cele doua judete a fost emisa si o avertizare de Cod galben de inundatii.

Cod galben de ploi de vineri pana sambata seara in Dobrogea

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ploi pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila de vineri, de la ora 20. 00, pana sambata, la ora 20.

ANM: Cod galben de ploi pentru judetele Constanta si Tulcea, valabil de vineri, ora 20:00 pana sambata la aceeasi ora

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila de vineri, ora 20:00, pana sambata, la ora 20:00.

Cod galben de ploi abundente pentru judetele Constanta si Tulcea. Afla cand intra in vigoare

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila de vineri, ora 20,00, pana sambata, la ora .

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din Dobrogea de vineri de la ora 21.00 pana sambata la ora 24.00 (FOTO)

Hidrologii au emis vineri o atentionare cod galben de inundatii pentru raurile din Dobrogea. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), avertizarea este valabila in intervalul 03.

Cod galben de FURTUNA pentru judetele Constanta, Iasi, Vaslui, Bacau, Galati si Vrancea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dupa-amiaza, atentionari nowcasting COD GALBEN DE FURTUNA pentru judetele Constanta, Iasi, Vaslui, Bacau, Galati si Vrancea, valabile pana in.

Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, atentionari nowcasting Cod Galben de averse, grindina si descarcari electrice pentru judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Salaj,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )