Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete

Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete . continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi pentru 17 judete din Romania. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete din sudul, centrul si estul tarii, valabila incepand de duminica, or.

Cod galben de ploi, vant si descarcari electrice in sudul, centrul si in zona de est a tarii, de duminica pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ ce vizeaza mai multe judete din sudul, centrul si estul tarii, valabil incepand de duminica, ora 15:00,pana luni, ora 23:00.

Cod galben de ploi abundente in sudul, centrul si estul tarii

Administratia Nationala e Meteorologie a emis o atenionare cod galben de ploi insemnate cantitativ ce vizeaza mai multe judete din sudul, centrul si estul tarii, valabil incepand de duminica, ora 15:00, pana luni, ora 23:00.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Ce spun hidrologii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare COD GALBEN de inundatii, valabila pana marti la pranz, in mai multe judete din tara. Avand.

Cod galben de ploi in 18 judete din centrul si estul tarii (VIDEO)

Ploile torentiale revin. Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi in 18 judete din centrul si estul tarii. in unele zone, iarna a parut ca s-a intors. O ploaie cu grindina care a.

ANM: Ploi insemnate si praf saharian pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o atentionare de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, in intervalul 09 aprilie, ora 11 11 aprilie, ora.

Avertizare meteo. E cod galben de descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod Galben de descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului, valabila pana la ora.

Cod galben de furtuni puternice, grindina si vant. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod Galben de descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului, valabila pana la ora.

Avertizare meteo. Cod galben de furtuna. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de vant puternic si furtuna. Intre orele : 14:45 si 16:00 In zona : nord-estul jud. Caras-Severin, indeosebi zona localitatilor: Marga,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )