Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cod galben de ploi pentru mai multe localitati din Maramures

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi pentru mai multe localitati din Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi pentru mai multe localitati din judetul Maramures. Codul galben este valabil in data de 6 august, pana la ora 17:00. continuă pe Adevărul

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat. in judet a plouat fara oprire de peste 24 de ore. Raul Drincea si-a iesit din matca, iar apa a ajuns pana la aproape.

COD GALBEN de ploi totentiale si vijelie pentru mai multe judete

Meteorologii au emis cod galben de ploi torentiale si vant puternic, pana la ora 19. 00, pentru sud-estul si estul judeaului Bihor. Cantitatile de apa vor depasi 25. 30 l/mp, si va cadea grindina de dimensiuni mici, vor fi frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Mai multe zone din tara se afla astazi sub informare de vreme rea. Hidrologii au emis Cod portocaliu de inundatii

O informare de vreme rea, valabila pana miercuri seara la ora 22. 00, a intrat in vigoare in aceasta dimineata. Specialistii au anuntat ploi, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, hidrologii au emis o avertizare de Cod portocaliu de inundatii valabil pentru mai multe judete din tara.

Cod Galben de ploi in Bucuresti, pana la 20.30

Capitala se afla miercuri seara, pana la 20. 30, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), anunta Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii preponderent pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor, valabila pana la ora 2. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential.

Cod galben de inundatii pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii preponderent pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor, valabila pana la ora 2. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential.

FOTOGALERIE Drumul Judetean 668A, distrus pe mai multe portiuni din satul Alun in urma ploilor abundente

O ploaie torentiala a distrus sambata drumul judetean DJ 668A pe portiunea dintre Luncani si Alun care asigura accesul si la Cetatea dacica Piatra Rosie, monument UNESCO, anunta Fundatia Dacica.

Cod galben de ploi in judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, Iasi, Satu Mare, Vaslui si Botosani

Meteorologii au emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ploi pentru judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, Satu Mare, Vaslui si Botosani, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in.

Cod galben de ploi in Bucuresti. Vezi pana cand e valabila avertizarea

Capitala se afla miercuri seara, pana la 20. 30, sub COD GALBEN DE PLOI, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Meteolorogii spun ca vor fi frecvente descarcari.

Cod GALBEN de ploi torentiale si vant puternic. Ce judete vor fi afectate

Meteorologii au emis, luni dupa-amiaza, avertizari Nwecasting cod galben de ploi torentiale si vant puternic pentru judetele Maramures, Hunedoara, Satu-Mare Timis, Caras-Severin, Iasi, Botosani, Vaslui, Sibiu, Brasov, Salaj, Arges, Dambovita si Prahova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )