Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat

Antena3 Antena3,
Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat. in judet a plouat fara oprire de peste 24 de ore. Raul Drincea si-a iesit din matca, iar apa a ajuns pana la aproape. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi pentru mai multe localitati din Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi pentru mai multe localitati din judetul Maramures. Codul galben este valabil in data de 6 august, pana la ora 17:00.

Serviciu de Wi-Fi gratuit in autobuzele care fac legatura intre Paris si aeroportul Roissy-Charles de Gaulle

Compania pariziana de transport public RATP, in colaborare cu operatorul de telefonie Orange, a lansat, incepand de luni, un serviciu de Wi-Fi gratuit la bordul autobuzelor care fac legatura intre Paris si.

Trei motive pentru care ar trebui sa mancati mai multe alimente picante

Stim ca ardeii iuti ofera aroma alimentelor, dar acestia au mai multe beneficii pentru sanatate. Noile cercetari arata ca acestia ar putea avea beneficii de combatere a tumorilor. Exista trei motive solide pentru care ar trebui sa luati in considerare adaugarea alimentelor picante in dieta.

Prefab vinde mai multe active, printre care o vila in Jupiter

Producatorul de materiale de constructii Prefab PREH), detinut de omul de afaceri Marian Petre Milut, vrea sa vanda mai multe active, printre care o vila de 12 camere din Jupiter si o statie de alimentare carburanti, suma atrasa urmand sa fie folosita pentru finantarea activitatii curente a firmei.

Departamentul de Stat al SUA consolideaza masurile de securitate la mai multe ambasade

Departamentul de Stat al Statelor Unite consolideaza masurile de securitate la mai multe ambasade americane, inainte ca Senatul sa publice raportul privind tehnicile dure de interogare folosite de CIA, au declarat.

Drobeta Turnu Severin: Un copac s-a prabusit peste o masina in urma furtunii, tragand la pamant mai multe fire electrice

Un copac a cazut, miercuri dimineata, in urma unei furtuni puternice, peste un autoturism, tragand dupa sine mai multe fire electrice la pamant, scrie Mediafax. Copacul a lovit o masina parcata in.

Mai multe zone din tara se afla astazi sub informare de vreme rea. Hidrologii au emis Cod portocaliu de inundatii

O informare de vreme rea, valabila pana miercuri seara la ora 22. 00, a intrat in vigoare in aceasta dimineata. Specialistii au anuntat ploi, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, hidrologii au emis o avertizare de Cod portocaliu de inundatii valabil pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de vijelii in mai multe judete. Meteorologii anunta instabilitate atmosferica, ploi, dar si canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pe data de 6 august, intre orele 09.

UPDATE Cod galben de vijelii in mai multe judete. Hidrologii au emis Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pe data de 6 august, intre orele 09. De asemenea, hidrologii au emis o avertizare de Cod portocaliu de inundatii valabila pentru rauri din patru judete.

Politistul care face, de 15 ani, portretele-robot ale celor mai cautati infractori

Un inginer clujean si-a lasat meseria pentru a deveni politist, iar in timp s-a specializat in portrete-robot. Acum sef al Serviciului criminalistic din Politia Cluj, comisarul-sef Alexandru Canpean a realizat, in 15 ani, peste 1. 500 de portrete-robot ale celor mai cautati infractori, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )