Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cod galben de vijelie si grindina in Bucuresti si Ilfov. Un copac a cazut peste doua masini, in centrul Capitalei

România Liberă România Liberă,
Cod galben de vijelie si grindina in Bucuresti si Ilfov. Un copac a cazut peste doua masini, in centrul Capitalei

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza cod galben de vijelii si grindina pentru Bucuresti si jumatatea de est si de nord a judetului Ilfov. Avertizarea este valabila pana la ora 16. continuă pe România Liberă

Cod Galben de grindina si ploi, astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod Galben, valabila si pentru judetul Dambovita, pentru intervalul 13 mai ora 23. 00) 14 mai ora 12. Instabilitatea atmosferica se va manifesta in nordul judetului, unde vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. Cantitatile de apa vor cumula local 25 l/mp.

Cod galben de furtuna si grindina pentru judetele Buzau, Braila si Ialomita

Judetele Buzau, Braila si Ialomita se afla vineri, pana la ora 18. 00, sub cod galben de furtuna si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. in acest interval, ploi, descarcari.

Avertizare cod galben de ploaie si vijelie in Capitala si alte trei judete, pana la ora 14.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de ploi, grindina si vijelie, valabila vineri pana la ora 14. 00, care vizeaza municipiul Bucuresti, precum si estul judetelor Calarasi si Ialomita.

ANM: Cod galben de ploi, vant puternic si grindina in judetele Calarasi si Ialomita, dar si municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, vineri, doua avertizari nowcasting cod galben de ploi valabile pentru municipiul Bucuresti, dar si judetele Calarasi si Ialomita. in Bucuresti, in intervalul 13:00 si 14:00, se vor.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 16.30

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dupa-amiaza o avertizare nowcasting cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila pana la ora 16.

ANM: Nou cod galben de vijelii pentru Capitala

Meteorologii au emis, vineri, un nou cod galben nowcasting de vijelii pentru Bucuresti, valabil in intervalul 15:30 - 16:30. Se vor semnala astfel frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si.

Masini din Sectorul 2 al Capitalei, distruse de un copac cazut (VIDEO)

Doua masini din sectorul 2 al Capitalei au fost distruse de un copac cazut. Pe strada Silozului, bucurestenii au tras o sperietura zdravana atunci cand arborele putred s-a prabusit cu zgomotul unei explozii.

METEO Cod galben de ploi pentru aproape toata tara. Mai multe judete sunt sub avertizari de inundatii

Aproape toate judetele tarii se afla, pana joi la ora 18. 00, sub Cod galben de ploi puternice si instabilitate atmosferica. Specialistii au anuntat ploi de 25-30 de litri pe metru patrat si chiar 40-50 de litri pe metru patrat.

Judetul Olt, din nou sub cod galben de ploi si inundatii

Revin ploile. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt au anuntat, in urma cu putin timp, ca judetul Olt se va afla de miercuri 14 mai, si pana vineri 16 mai, sub incidenta unui cod galben de ploi torentiale si inundatii. Atentionarea a fost emisa de specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie.

O avertizare Cod Galben de furtuna in Bucuresti, emisa de ANM

O avertizare nowcasting de averse cu descarcari electrice, vijelie si grindina, a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pentru Bucuresti. Pana la ora 14. 00, se vor produce averse de ploaie ce p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )