Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cod PORTOCALIU de canicula in Bucuresti si in sapte judete din sudul Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cod PORTOCALIU de canicula in Bucuresti si in sapte judete din sudul Romaniei

In Capitala si in sapte judete din sudul si sud-estul tarii a fost declarat cod portocaliu de canicula. continuă pe România Liberă

39 de grade: Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si sapte judete din sudul tarii

39 de grade: Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si sapte judete din sudul tarii .

Cod galben de canicula duminica pentru 15 judete din sudul tarii si cod portocaliu pentru 7 judete si Bucuresti, valabil luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de canicula, valabil duminica in sudul tarii si un cod galben si unul portocaliu, valabile luni pentru judete din sudul si estul tarii.

Caldura ucigatoare. Cod portocaliu de canicula, cu ce ne potolim setea ca sa evitam deshidratarea

Prima zi a lunii august se anunta de foc. Baraganul intra sub cod portocaliu de canicula, cu temperaturi la umbra de 39 de grade. Maximele absolute inregistrate pana in prezent au atins la 10 august 1957, 44 de grade Celsius la Valea Argovei, in apropiere de Oltenita, si 41,4 grade Celsius la Calarasi. La aceeasi data, in tara, in judetul Braila s-au inregistrat 44,5 grade Celsius.

Cod portocaliu de canicula in judetul Dolj. Temperaturile vor ajunge la 39 de grade Celsius

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare de cod portocaliu si discomfort termic. Temperaturile vor ajunge si la 39 de grade Celsius.

Ne topim la 39 de grade la umbra. Luni, cea mai calduroasa zi din an, marti vin ploile si vijeliile

Un numar de saptejudete si Municipiul Bucuresti vor fi, luni, sub avertizare Cod portocaliu de canicula, in timp ce alte 17 judete se vor afla sub Cod galben de disconfort termic, potrivit.

Cod portocaliu si Cod galben de canicula. Care sunt zonele vizate si cand vin ploile

Luna august debuteaza cu o vreme deosebit de calda in sudul tarii, fiind emisa o atentionare de Cod portocaliu de canicula, inclusiv pentru Bucuresti Specialistii anunta ca maximele vor atinge 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. De altfel, duminica este in vigoare o informare de Cod galben de canicula, insa luni seara sunt anuntate si furtuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )