Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de ger in aproape toata tara

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ger in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologia a emis luni dimineata cod portocaliu de ger in toata tara cu exceptia zonelor Crisana si Banat, unde va fi cod galben. Avertizarea este valabila de luni, 9 ianuarie, pana marti, 10 ianuarie. continuă pe Adevărul

Cod galben de ger pentru toata tara pana luni, cu temperaturi de pana la -25 de grade. ANM a emis si un cod galben de vant puternic si zapada spulberata, valabil in jumatate de tara pana duminica seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ger valabil pentru aproape toata tara, valabil sambata, duminica si luni si un cod galben de intensificari ale vantului, zapada spulberata si troienita, valabil pana duminica ora 22. 00, valabil pentru jumatatea estica a Romaniei,.

Cod portocaliu de ger persistent, in cea mai mare parte a tarii, luni si marti. 5 judete din vestul tarii, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari de ger persistent, valabile luni si marti, care acopera intreaga tara. Astfel, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures se afla sub cod portocaliu de ger, inregistrandu-se minime cuprinse intre -29 si -15 grade, iar Crisana si Banat se afla sub cod galben.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un avertisment de Cod Galben de ger in toata tara, incepand de duminica seara. Alerta va fi ridicata, luni, la ora 04.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica seara, o atentionare Cod galben de ger valabila duminica seara si luni la nivelul intregii tari, iar Codul galben de viscol a fost prelungit pana luni, la ora 4:00.

Cod portocaliu de ger in Mehedinti. Persoanele fara adapost, in atentia autoritatilor

Conform avertizarii meteorologice, transmisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie, in perioada 09 10 ianuarie a. c. , judetul Mehedinti se afla sub Cod Portocaliu de ger persistent, cu temperaturi minime ce vor fi cuprinse, in general, intre -29 si - 15 grade, si maxime intre -15 si -10 grade.

Buzaul se afla luni si marti sub atentionare cod portocaliu de ger. Recomandarile pompierilor

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare Cod Portocaliu de ger persistent valabila pentru luni si marti si pentru judetul Buzau. Meteorologii spun ca se vor inregistra cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Gerul se va intensifica, temperaturile minime putand sa coboare pana la -29 de grade Celsius, in unele zone.

Cod portocaliu de ger in Bucuresti: temperaturile vor scadea pana la minus 20 de grade

Capitala va fi de luni sub Cod portocaliu de ger. Temperaturile vor fi, in noaptea de luni spre marti, de minus 18 minus 20 de grade, iar in zona preoraseneasca vor ajunge la minus 23 de grade, ce reprezinta maximul de temperaturi negative din aceasta iarna, a anuntat, luni, reprezentantul Administratiei Natioanale de Meteorologie, Gabriela Bancila, la comandamentul de iarna de la Primaria Capitalei.

Capitala intra sub cod portocaliu de ger. Temperaturi minime de -20 de grade, luni noaptea

Bucurestiul intra in decursul zilei de luni sub incidenta unui cod portocaliu de ger, inregistrandu-se in timpul zilei temperaturi de -11 grade, a anuntat luni dimineata ANM. Luni noaptea se vor inregistra in Capitala temperaturi minime de -18, -20 de grade, iar in zona preoraseneasca, pot sa se inregistreze -23 de grade. Codul portocaliu de ger se va mentine si pentru ziua de marti.

Cod portocaliu de ger. Patru drumuri din Olt, in continuare inchise circulatiei. Pe alte trei se circula pe un singur sens

Avertizarea de vant a incetat azi-noapte si in sudul judetului, insa, desi nu mai viscoleste, drumarii nu au reusit sa elibereze toate drumurile blocate. intre tuimp s-a instituit un Cod portocaliu de ger.

Meteorologii anunta cod galben de GER in toata tara. Viscolul va lovi 19 judete (FOTO)

ANM a emis o atentionare cod galben de ger, valabila duminica seara si luni, care vizeaza intreaga tara. Meteorologii au anuntat ca, in 8 si 9 ianuarie, vremea va fi geroasa in cea.

Romania, a doua zi de viscol. Cod galben de ger, in toata tara, timp de trei zile. 14.000 locuinte nu au curent electric. 32 de drumuri nationale sunt inchise sau au restrictii

Iarna dezlantuita loveste Romania, sambata, pentru a doua zi consecutiv. La Bucuresti viscolul s-a oprit, dar 16 judete se afla sub cod galben.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )