Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de ger in Bucuresti: temperaturile vor scadea pana la minus 20 de grade

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ger in Bucuresti: temperaturile vor scadea pana la minus 20 de grade

Capitala va fi de luni sub Cod portocaliu de ger. Temperaturile vor fi, in noaptea de luni spre marti, de minus 18 minus 20 de grade, iar in zona preoraseneasca vor ajunge la minus 23 de grade, ce reprezinta maximul de temperaturi negative din aceasta iarna, a anuntat, luni, reprezentantul Administratiei Natioanale de Meteorologie, Gabriela Bancila, la comandamentul de iarna de la Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

36 de judete si municipiul Bucuresti, sub cod portocaliu de ger. Temperaturile vor ajunge pana la -29 de grade Celsius

36 de judete si municipiul Bucuresti vor fi, luni si marti, vizate de o avertizare de cod portocaliu de ger, iar pentru alte cinci judete vor fi sub cod galben de temperaturi extrem de scazute, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Buzaul se afla luni si marti sub atentionare cod portocaliu de ger. Recomandarile pompierilor

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare Cod Portocaliu de ger persistent valabila pentru luni si marti si pentru judetul Buzau. Meteorologii spun ca se vor inregistra cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Gerul se va intensifica, temperaturile minime putand sa coboare pana la -29 de grade Celsius, in unele zone.

Cod portocaliu de ger in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologia a emis luni dimineata cod portocaliu de ger in toata tara cu exceptia zonelor Crisana si Banat, unde va fi cod galben. Avertizarea este valabila de luni, 9 ianuarie, pana marti, 10 ianuarie.

Capitala intra sub cod portocaliu de ger. Temperaturi minime de -20 de grade, luni noaptea

Bucurestiul intra in decursul zilei de luni sub incidenta unui cod portocaliu de ger, inregistrandu-se in timpul zilei temperaturi de -11 grade, a anuntat luni dimineata ANM. Luni noaptea se vor inregistra in Capitala temperaturi minime de -18, -20 de grade, iar in zona preoraseneasca, pot sa se inregistreze -23 de grade. Codul portocaliu de ger se va mentine si pentru ziua de marti.

Cod portocaliu de ger in Mehedinti. Persoanele fara adapost, in atentia autoritatilor

Conform avertizarii meteorologice, transmisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie, in perioada 09 10 ianuarie a. c. , judetul Mehedinti se afla sub Cod Portocaliu de ger persistent, cu temperaturi minime ce vor fi cuprinse, in general, intre -29 si - 15 grade, si maxime intre -15 si -10 grade.

Cod portocaliu de ger persistent, in cea mai mare parte a tarii, luni si marti. 5 judete din vestul tarii, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari de ger persistent, valabile luni si marti, care acopera intreaga tara. Astfel, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures se afla sub cod portocaliu de ger, inregistrandu-se minime cuprinse intre -29 si -15 grade, iar Crisana si Banat se afla sub cod galben.

Cod portocaliu de ger. Patru drumuri din Olt, in continuare inchise circulatiei. Pe alte trei se circula pe un singur sens

Avertizarea de vant a incetat azi-noapte si in sudul judetului, insa, desi nu mai viscoleste, drumarii nu au reusit sa elibereze toate drumurile blocate. intre tuimp s-a instituit un Cod portocaliu de ger.

Ger naprasnic in judetul Gorj. Autoritatile au emisCod Portocaliu de ger

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod Portocaliu pentru cea mai mare parte tarii pentru intervalul 9-10 ianuarie.

Bucurestiul si 36 de judete, sub avertizare cod portocaliu de ger, luni si marti

Bucurestiul si 36 de judete sunt, astazi si maine, sub avertizare cod portocaliu de ger, cu temperaturi minime intre -29 si -15 grade, iar maximele intre -15 si -10 grade.

Cod portocaliu de ger in judetul Galati. Ce va recomanda autoritatile si ce masuri de urgenta au fost dispuse de prefect

Din cauza temperaturilor foarte scazute, marti se va analiza posibilitatea ca scolile sa fie inchise si miercuri, 11 ianuarie 2017. Autoritatile sunt in alerta cu privire la starea cursurilor de apa, pe care se pot forma zapoare ce pot provoca inundatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )