Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj: Doua drumuri judetene au fost inchise

B1 B1,
Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj: Doua drumuri judetene au fost inchise

51: Raurile Desnatui si Terpezita judetul Dolj), Raznic, Teslui si Beica judetul Olt) sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, transmite Institutul National de . continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj.

Raurile Desnatui si Terpezita judetul Dolj), Raznic, Teslui si Beica judetul Olt) sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod portocaliu de inundatii in Olt: Oamenii din trei localitati, evacuati Totodata, pana vineri la ora 18. 00, este cod galben pe Drincea judetul Mehedinti), Jiu - sector Filiasi-Podari judetul Dolj) si pe .

Cod portocaliu pe cinci rauri din Olt si Dolj, pana vineri seara

Raurile Desnatui si Terpezita, judetul Dolj, Raznic, Teslui si Beica, judetul Olt, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod portocaliu de inundatii in Olt: Doua drumuri judetene au fost inchise, iar oamenii sunt evacuati

O acertizare cod portocaliu de inundatii a fost emisa, joi seara, pentru judetulOlt unde, doua drumuri judetene au fost deja acoperite de ape, relateaza B1 TV. in timp ce oamenii sunt evacuati din calea ape.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

AHidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor produce cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie. Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) intra in vigoare marti, la ora 13. 00 si este valabila pana miercuri, la ora 14. Codul galben a fost instituit pe raurile Drincea judetul .

Codul galben de inundatii emis pentru rauri din Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, prelungit pana joi

Hidrologii au prelungit, pana joi dupa-amiaza, avertizarea de cod galben de inundatii valabila pentru rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea. Specialistii anunta cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie fiind asteptate pe rauri din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt.

COD PORTOCALIU de inundatii in Olt: Localnici din trei comune vor fi EVACUATI

Mai multe persoane din localitatile Movileni, Serbanesti si Schitu, din judetul Olt, vor fi evacuate, dupa ce in zona s-au produs inundatii si a fost instituit cod portocaliu, la ora transmiterii acestei.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

Hidrologii au emis, marti, o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )