Libnet.ro
UNICEF

06:00

COD PORTOCALIU de inundatii in Olt: Localnici din trei comune vor fi EVACUATI

Antena3 Antena3,
COD PORTOCALIU de inundatii in Olt: Localnici din trei comune vor fi EVACUATI

Mai multe persoane din localitatile Movileni, Serbanesti si Schitu, din judetul Olt, vor fi evacuate, dupa ce in zona s-au produs inundatii si a fost instituit cod portocaliu, la ora transmiterii acestei. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj.

Raurile Desnatui si Terpezita judetul Dolj), Raznic, Teslui si Beica judetul Olt) sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod portocaliu de inundatii in Olt: Oamenii din trei localitati, evacuati Totodata, pana vineri la ora 18. 00, este cod galben pe Drincea judetul Mehedinti), Jiu - sector Filiasi-Podari judetul Dolj) si pe .

Cod portocaliu de inundatii in Olt: Doua drumuri judetene au fost inchise, iar oamenii sunt evacuati

O acertizare cod portocaliu de inundatii a fost emisa, joi seara, pentru judetulOlt unde, doua drumuri judetene au fost deja acoperite de ape, relateaza B1 TV. in timp ce oamenii sunt evacuati din calea ape.

Cod portocaliu de inundatii pe cinci rauri din Olt si Dolj: Doua drumuri judetene au fost inchise

51: Raurile Desnatui si Terpezita judetul Dolj), Raznic, Teslui si Beica judetul Olt) sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, transmite Institutul National de .

Cod portocaliu pe cinci rauri din Olt si Dolj, pana vineri seara

Raurile Desnatui si Terpezita, judetul Dolj, Raznic, Teslui si Beica, judetul Olt, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 18. 00, potrivit unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

UE: O femeie din trei, batuta sau agresata sexual

Una din trei femei care traiesc in UE a fost victima violentei fizice sau sexuale cel putin o data in viata ei, incepand de la varsta de 15 ani, potrivit unui studiu publicat miercuri de Agentia Europeana.

RAPORT. O femeie din trei in UE cade victima violentelor fizice sau sexuale.

Un raport publicat miercuri de Agentia pentru Drepturi Fundamentale /FRA/ europeana releva faptul ca una din trei femei care traiesc in UE a fost victima violentei fizice sau sexuale, celputin o data in viata ei, de la varsta de 15 ani, informeaza Agerpres. La 62 de milioane de femei din Uniunea Europeana, FRA estimeaza ca o femeie din 20 a fost violata de la varsta de 15 ani. Studiul se bazeaza pe marturisirile din cele 28 de tari ale UE a 42. 000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 74 de .

Cod galben de INUNDATII pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

AHidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor produce cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie. Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) intra in vigoare marti, la ora 13. 00 si este valabila pana miercuri, la ora 14. Codul galben a fost instituit pe raurile Drincea judetul .

Trei comune din Teleorman sunt beneficiare ale proiectului Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti

Gratia, Islaz si Orbeasca sunt beneficiare ale Proiectului Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti. Valoarea totala a investitiilor derulate in cele trei localitati din Teleorman prin intermediul acestui proiect depaseste 9 milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )