Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cod portocaliu de viscol in sud-estul Romaniei. Ce drumuri sunt inchise in tara si care e situatia in Capitala

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de viscol in sud-estul Romaniei. Ce drumuri sunt inchise in tara si care e situatia in Capitala

Partea de est si de sud-est a Romaniei este sub Cod portocaliu de viscol, judetele cele mai afectate fiind Constanta, Tulcea si Braila. Toate autostrazile sunt inchise la aceasta ora, precum si numeroase drumuri nationale. continuă pe Adevărul

Un nou cod portocaliu de viscol valabil pentru Braila si alte judete din zona de sud-est a Romaniei

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de ninsori, viscol si polei pentru Braila si alte cateva judete din sud-estul tarii, care va intra in vigoare in aceasta seara, de la ora 23:00, si este valabil pana miercuri, la ora 15:00.

Cod portocaliu de viscol. Sase drumuri judetene raman inchise de nameti

Vremea rea a dat traficul peste cap. in judetul Calarasi, din cauza ninsorii viscolite, raman in continaure inchise 6 drumuri judetee, miercuri dimineata fiind deschis circulatiei, insa cu resctrictii de tonaj, doar DN 41 Oltenita-Bucuresti. De asemenea, traficul pe Autostrada Soarelui este blocat de marti seara.

Scolile brailene raman inchise pana luni, 16 ianuarie. Decizia a fost adoptata de autoritati dupa ce s-a instituit un nou cod portocaliu de viscol

Elevii braileni se vor intoarce la cursuri abia de luni, 16 ianuarie. Decizia suspendarii cursurilor a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situati de Urgenta care s-a intrunit, marti, la ora 16. 00, pentru a stabili ce masuri trebuie luate, in contextul in care a fost instituit din nou codul portocaliu de viscol pentru Braila si judetele invecinate.

ingropati de vii sub nameti. Peste un milion de oameni din sud-estul Romaniei sunt complet izolati de lume

Drumurile din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila si Buzau au fost inchise din cauza viscolului. Situatia este grea si in Vrancea si Galati, iar prognoza meteo pentru urmatoarele 24 de ore este ingrijoratoare.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis alerta Cod portocaliu de viscol puternic si polei, incepand din aceasta seara, pentru sapte judete

Judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea se vor afla sub Cod portocaliu, incepand cu ora 22,00, urmand a se inregistra viscol puternic si polei.

Autostrazile A2, A3 si A4 si zeci de drumuri nationale sunt inchise

ACTUALIZARE 11:43 Peste 70 de persoane gasite in strada cu hipotermie, cele mai multe in Iasi si Bucuresti Peste 70 de persoane au fost gasite in strada cu hipotermie, cele mai multe in Iasi si Bucuresti, acestea fiind duse la spital pentru ingrijiri medicale. Serviciile de ambulanta au intervenit in aproape 9. 800 de cazuri, iar echipajele SMURD in alte peste o mie de cazuri de urgenta, dintre care 258 pentru gravide si 159 pentru persoane dializate, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne MAI). *ACTUALIZARE 11:35 Meteorologii au anuntat ca este in vigoare un cod portocaliu de viscol in judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea. *ACTUALIZARE 11:30 Situatia drumurilor inchise la ora 11:00. *ACTUALIZARE 11:05 intarzieri de pana la trei ore pe aeroportul Otopeni, nicio cursa nu a fost anulata *ACTUALIZARE 10:59 in judetul Ilfov a ramas nealimentata o linie electrica aeriana de medie tensiune si 2 posturi de transformare *ACTUALIZARE 10:16 Toate porturile redeschise in judetul Constanta *ACTUALIZARE 09:44 Raed Arafat: Nu sunt masini blocate pe A2. *ACTUALIZARE 09:17 Retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie au fost afectate *ACTUALIZARE 09:11Situatia energetica in zona E-Distributie Muntenia este normala, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 09:02 Trafic inchis in zona Regia Maria din Capitala, unde o bucata din zidul fostei fabrici de bere s-a prabusit *ACTUALIZARE 08:33 CFR Calatori: 80 de trenuri au fost anulate astazi, la ora 6:00 *ACTUALIZARE 08:19 Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz.

Autostrazile A2 si A4 si zeci de drumuri nationale sunt inchise

ACTUALIZARE 17:20 Enel Distributie Dobrogea: Numarul localitatilor nealimentate din judetul Constanta a ajuns la patru in judetul Constanta au ramas nealimentate o linie electrica aeriena de medie tensiune total, 3 linii de medie tensiune partial si 21 posturi de transformare, fiind afectate 4 localitati Viroaga, General Scarisoreanu, Casimcea, Tuzla), iar in municipiul Constanta se inregistreaza deranjamente individuale si colective datorate conditiilor meteo, se arata intr-un comunicat de presa remis de Enel Distributie Dobrogea. * ACTUALIZARE 16:27 CFR SA: trenurile intra in conditii normale in Gara de Nord * ACTUALIZARE 15:50 Enel Distributie Dobrogea: Alimentarea cu electricitate, reluata in toate localitatile din Tulcea, Calarasi si Ialomita; in judetul Constanta, raman 3 localitati nealimentate * ACTUALIZARE 15:35 CFR Calatori: 148 de trenuri anulate; intarzieri de 60-100 de minute la sosirea si plecarea garniturilor din gari *ACTUALIZARE 11:43 Peste 70 de persoane gasite in strada cu hipotermie, cele mai multe in Iasi si Bucuresti *ACTUALIZARE 11:35 Meteorologii au anuntat ca este in vigoare un cod portocaliu de viscol in judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea. *ACTUALIZARE 11:30 Situatia drumurilor inchise la ora 11:00. *ACTUALIZARE 11:05 intarzieri de pana la trei ore pe aeroportul Otopeni, nicio cursa nu a fost anulata *ACTUALIZARE 10:59 in judetul Ilfov a ramas nealimentata o linie electrica aeriana de medie tensiune si 2 posturi de transformare *ACTUALIZARE 10:16 Toate porturile redeschise in judetul Constanta *ACTUALIZARE 09:44 Raed Arafat: Nu sunt masini blocate pe A2. *ACTUALIZARE 09:17 Retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie au fost afectate *ACTUALIZARE 09:11Situatia energetica in zona E-Distributie Muntenia este normala, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 09:02 Trafic inchis in zona Regia Maria din Capitala, unde o bucata din zidul fostei fabrici de bere s-a prabusit *ACTUALIZARE 08:33 CFR Calatori: 80 de trenuri au fost anulate astazi, la ora 6:00 *ACTUALIZARE 08:19 Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz.

Cod portocaliu de ger. Patru drumuri din Olt, in continuare inchise circulatiei. Pe alte trei se circula pe un singur sens

Avertizarea de vant a incetat azi-noapte si in sudul judetului, insa, desi nu mai viscoleste, drumarii nu au reusit sa elibereze toate drumurile blocate. intre tuimp s-a instituit un Cod portocaliu de ger.

Bucurestiul si 36 de judete, sub avertizare cod portocaliu de ger, luni si marti

Bucurestiul si 36 de judete sunt, astazi si maine, sub avertizare cod portocaliu de ger, cu temperaturi minime intre -29 si -15 grade, iar maximele intre -15 si -10 grade.

Buzaul se afla luni si marti sub atentionare cod portocaliu de ger. Recomandarile pompierilor

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare Cod Portocaliu de ger persistent valabila pentru luni si marti si pentru judetul Buzau. Meteorologii spun ca se vor inregistra cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Gerul se va intensifica, temperaturile minime putand sa coboare pana la -29 de grade Celsius, in unele zone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )