Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scolile brailene raman inchise pana luni, 16 ianuarie. Decizia a fost adoptata de autoritati dupa ce s-a instituit un nou cod portocaliu de viscol

Adevărul Adevărul,
Scolile brailene raman inchise pana luni, 16 ianuarie. Decizia a fost adoptata de autoritati dupa ce s-a instituit un nou cod portocaliu de viscol

Elevii braileni se vor intoarce la cursuri abia de luni, 16 ianuarie. Decizia suspendarii cursurilor a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situati de Urgenta care s-a intrunit, marti, la ora 16. 00, pentru a stabili ce masuri trebuie luate, in contextul in care a fost instituit din nou codul portocaliu de viscol pentru Braila si judetele invecinate. continuă pe Adevărul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am decis ca toate cursurile sa inceapa luni, 16 ianuarie. Masura este luata ca urmare a conditiilor meteo vitrege

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise pana saptamana viitoare din cauza vremii nefavorabile. Cursurile vor fi reluate incepand cu lunea viitoare.

Firea: Scolile din Bucuresti raman inchise pana lunea viitoare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni seara, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise toata saptamana din cauza vremii nefavorabile, cursurile urmand sa fie reluate lunea viitoare.

Primarul general va anunta luni seara daca scolile si gradinitele raman inchise miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata ca in cursul serii va lua o decizie in ceea ce priveste posibilitatea suspendarii cursurilor in gradinite, scoli si licee miercuri, in conditiile in care Bucurestiul se afla luni si marti sub cod portocaliu de ger.

Scolile din Capitala si din judetul Ilfov raman inchise toata saptamana

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis ca scolile sa ramana inchise toata saptamana, din cauza gerului. Este vorba de gradinite, scoli si licee.

UPDATE Gabriela Firea: Scolile vor fi inchise toata saptamana, cursurile incep luni in Bucuresti si Ilfov

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile, gradinitile si cresele vor fi inchise pana luni, invocand temperaturile foarte scazute din aceasta saptamana si ninsorile viscolite prognozate pentru marti, miercuri si joi.

Gerul napraznic inchide scolile in Maramures. Cursurile se reiau abia luni

Scolile raman inchise pentru inca trei zile, respectiv 11, 12 si 13 ianuarie, urmand ca orele de curs sa inceapa abia de luni, 16 ianuarie.

Studentii Universitatii Dunarea de Jos revin de luni la cursuri. Gradinitele, scolile si liceele din judetul Galati raman inchise la inceputul saptamanii

Conducerea Universitatii Dunarea de Jos precizeaza ca institutia de invatamant va relua cursurile de luni, 9 ianuarie, conform programului obisnuit. Studentii care din cauza conditiilor meteo nu vor putea ajunge la cursuri, le vor putea recupera fara plata.

Toate scolile din Vaslui vor fi inchise luni, 9 ianuarie. Reluarea cursurilor se va decide in functie de evolutia vremii

Cursurile vor fi suspendate luni, 9 ianuarie, in toate unitatile de invatamant din judetul Vaslui, in urma unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Mai multe sectoare de drumuri raman inchise circulatiei

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta, si A4 Ovidiu - Agigea, sunt in continuare inchise circulatiei astazi, la ora 16. 30, la fel ca si alte sectoare de drumuri nationale, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Cod galben de vreme geroasa in toata tara, prelungit pana luni

ACTUALIZARE 15:33 Comandament de iarna, convocat de premierul Grindeanu Premierul Sorin Grindeanu i-a convocat astazi la guvern pe ministrii Energiei, Economiei, Transporturilor si de Interne pe tema situatiei din tara in urma ninsorilor abundente. --------- Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, in aceasta dimineata, codul galben de vreme geroasa in toata tara pana pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmand sa coboare frecvent la -25 de grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )