Libnet.ro
UNICEF

06:00

Toate scolile din Vaslui vor fi inchise luni, 9 ianuarie. Reluarea cursurilor se va decide in functie de evolutia vremii

Adevărul Adevărul,
Toate scolile din Vaslui vor fi inchise luni, 9 ianuarie. Reluarea cursurilor se va decide in functie de evolutia vremii

Cursurile vor fi suspendate luni, 9 ianuarie, in toate unitatile de invatamant din judetul Vaslui, in urma unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Gradinitele, scolile si liceele vor fi inchise luni si marti in Capitala si in judetul Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Scolile din Teleorman vor ramane inchise luni

Din cauza gerului, cursurile scolare se suspenda luni, 9 ianuarie , in toate unitatile de invatamant din judetul Teleorman.

Gradinite, scoli si licee, inchise luni si marti, din cauza gerului, in Capitala. Firea vrea sa demita conducerea RATB

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri seara, ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Gabriela Firea: Studentii din doua universitati nu fac ore in Bucuresti, luni si marti. Pentru toate scolile, suspendarea cursurilor s-ar putea prelungi si miercuri

Cursurile de la Universitatea Politehnica si de la Universitatea de Agronomie din Bucuresti sunt suspendate, luni si marti, in Bucuresti, din cauza codului galben, a anuntat sambata primarul Capitalei, Gabriela Firea.

O ambulanta care transporta un pacient care intrase in coma, dupa un accident cerebral, a ramas blocata pe un drum din Vaslui. Autoritatile locale au intervenit dupa o ora

O ambulanta care transporta un pacient in coma, care a suferit un accident cerebral, a fost blocata, aproximativ o ora, pe un drum judetean din Vaslui, din cauza viscolului.

Luni si marti vor fi inchise gradinitele si scolile din Capitala si Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni si marti nu vor fi deschise scolile si gradinitele in Bucuresti si in judetul Ilfov, din cauza conditiilor meteo.

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile in toate scolile din Tulcea

ISU Delta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie, se suspenda cursurile in toate unitatile scolare din judetul Tulcea.

Ministerul Educatiei cere inspectoratelor judetene sa monitorizeze scolile din zonele afectate de viscol

Ministerul Educatiei a solicitat, astazi, inspectoratelor scolare judetene sa monitorizeze situatia unitatilor de invatamant din zonele afectate de conditiile meteorologice nefavorabile, astfel incat deciziile privind suspendarea cursurilor sa fie luate la nivel local cu maxima operativitate.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise. Autoritatile bulgare au suspendat circulatia pe podul Calfat - Vidin, de la granita cu Bulgaria

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )