Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gerul napraznic inchide scolile in Maramures. Cursurile se reiau abia luni

Adevărul Adevărul,
Gerul napraznic inchide scolile in Maramures. Cursurile se reiau abia luni

Scolile raman inchise pentru inca trei zile, respectiv 11, 12 si 13 ianuarie, urmand ca orele de curs sa inceapa abia de luni, 16 ianuarie. continuă pe Adevărul

UPDATE Gerul napraznic inchide scolile. in ce judete se amana cursurile scolare

Vremea rea afecteaza si cursurile scolare. Scolile din Constanta, Tulcea, Ialomita, Vrancea, Buzau, Vaslui, Calarasi, Ilfov si Bucuresti vor fi inchise luni si marti. Autoritatile au anuntat ca inceperea scolii se amana cu cel putin doua zile. in Capitala, si cursurile pentru studenti ar putea incepe cu intarziere.

Gerul nu inchide scolile la Brasov

Elevii vor merge luni, 9 ianuarie, la scoala, cursurile nefiind suspendate in judetul Brasov, a precizat duminica prefectul Ciprian Bancila.

Prahova sub cod portocaliu de ger. Comandamentul de iarna decide, luni, daca inchide scolile

Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova se intalneste, luni, la ora 13. 00, pentru a lua in discutie daca, marti, 10 ianuarie, vor fi suspendate cursurile in scolile din judet ca urmare a temperaturilor extrem de scazute anuntate de Autoritatea Nationala de Meteorologie.

Viscolul inchide scolile si gradinitele. Cursuri suspendate toata saptamana

Cursurile in judetul Calarasi au fost suspendate toata saptamana, inclusiv vineri, 13 ianuarie, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ca urmare a alertei meteo de ninsori viscolite si ger.

Gerul naprasnic inchide mai multe scoli din Alba. Peste 2.600 de elevi stau acasa in urmatoarele doua zile

Gerul inchide noi unitati scolare din Alba in 10 si 11 ianuarie. Potrivit situatiei prezentate de ISJ Alba, peste 2. 600 de elevi si prescolari nu vor merge la scoala sau gradinita in aceste zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )