Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viscolul inchide scolile si gradinitele. Cursuri suspendate toata saptamana

Adevărul Adevărul,
Viscolul inchide scolile si gradinitele. Cursuri suspendate toata saptamana

Cursurile in judetul Calarasi au fost suspendate toata saptamana, inclusiv vineri, 13 ianuarie, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ca urmare a alertei meteo de ninsori viscolite si ger. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate toata saptamana in scolile din sapte judete. Lista prezentata in timp real de inspectoratele judetene nu corespunde cu cea transmisa de Ministerul Educatiei

Vremea rea inchide scolile. Unitatile scolare din judetele Constanta, Calarasi si Bucuresti vor fi inchise in aceasta saptamana din cauza conditiilor meteo extreme, iar in multe alte judete, scolile vor fi inchise pana miercuri sau joi.

Cursuri suspendate toata saptamana in scolile din sase judete. Lista prezentata in timp real de inspectoratele judetene nu corespunde cu cea transmisa de Ministerul Educatiei

Vremea rea inchide scolile. Unitatile scolare din judetele Constanta, Calarasi si Bucuresti vor fi inchise in aceasta saptamana din cauza conditiilor meteo extreme, iar in multe alte judete, scolile vor fi inchise pana miercuri sau joi.

Veste de ULTIMA ORA: Scolile din Bucuresti inchise TOATA SAPTAMANA

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Cursurile ar putea fi suspendate si in zilele de miercuri, joi si vineri, dar totul tine de cum va continua vremea, a precizat Marian Banu, purtatorul de cuvant al.

UPDATE Scolile, inchise miercuri in 7 judete si in Bucuresti. Situatia pentru restul saptamanii

Scolile din Constanta si Vrancea raman inchise toata saptamana, iar cele din Tulcea cel putin miercuri si joi, potrivit News. ro.

Cursuri suspendate, marti si miercuri, in scolile si gradinitele din judetul Arges

Autoritatile din Arges au decis sa suspende, marti si miercuri, cursurile in scolile si gradinitele din judet, aceasta masura fiind luata avand in vedere temperaturile scazute prognozate in zilele urmatoare, informeaza News. ro.

Cursuri suspendate in Bucuresti pe motiv ca iarna e frig. La polul frigului din Romania scolile nu s-au inchis

Vremea a fost in parametrii normali pentru aceasta perioada, insa Gabriela Firea a decis prelungirea vacantei cu inca o saptamana. Parintii, profesorii si chiar elevii cred ca nu e normal ce se intampla. intre timp, la Sfantu Gheorghe scolile functioneaza normal.

Lista judetelor in care cursurile sunt suspendate toata saptamana

Cursurile sunt suspendate, miecuri, in totalitate in 12 judete si in Capitala si partial in alte opt judete, din cauza gerului si a atentionarilor de viscol si ninsori valabile pentru miercuri. Totodata, in unele judete si in Capitala, scolile raman inchise si joi si vineri.

Scoli inchise, astazi, in 22 de judete si in Capitala, cursuri suspendate partial in alte noua judete

Scolile vor fi inchise, astazi, in 22 de judete si in Capitala, iar, partial, cursurile vor fi suspendate in alte noua judete, in timp ce, maine, cursurile vor fi suspendate in totalitate doar in judetul Arges si in Bucuresti, din cauza temperaturilor extrem de scazute, anunta Ministerul Educatiei.

Prahova sub cod portocaliu de ger. Comandamentul de iarna decide, luni, daca inchide scolile

Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova se intalneste, luni, la ora 13. 00, pentru a lua in discutie daca, marti, 10 ianuarie, vor fi suspendate cursurile in scolile din judet ca urmare a temperaturilor extrem de scazute anuntate de Autoritatea Nationala de Meteorologie.

Gerul nu inchide scolile la Brasov

Elevii vor merge luni, 9 ianuarie, la scoala, cursurile nefiind suspendate in judetul Brasov, a precizat duminica prefectul Ciprian Bancila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )