Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lista judetelor in care cursurile sunt suspendate toata saptamana

Adevărul Adevărul,
Lista judetelor in care cursurile sunt suspendate toata saptamana

Cursurile sunt suspendate, miecuri, in totalitate in 12 judete si in Capitala si partial in alte opt judete, din cauza gerului si a atentionarilor de viscol si ninsori valabile pentru miercuri. Totodata, in unele judete si in Capitala, scolile raman inchise si joi si vineri. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate toata saptamana in scolile din sapte judete. Lista prezentata in timp real de inspectoratele judetene nu corespunde cu cea transmisa de Ministerul Educatiei

Vremea rea inchide scolile. Unitatile scolare din judetele Constanta, Calarasi si Bucuresti vor fi inchise in aceasta saptamana din cauza conditiilor meteo extreme, iar in multe alte judete, scolile vor fi inchise pana miercuri sau joi.

Cursuri suspendate toata saptamana in scolile din sase judete. Lista prezentata in timp real de inspectoratele judetene nu corespunde cu cea transmisa de Ministerul Educatiei

Vremea rea inchide scolile. Unitatile scolare din judetele Constanta, Calarasi si Bucuresti vor fi inchise in aceasta saptamana din cauza conditiilor meteo extreme, iar in multe alte judete, scolile vor fi inchise pana miercuri sau joi.

Scoli inchise. Elevii din 21 de judete stau, luni, acasa, din cauza gerului. in alte sapte judete, cursurile sunt suspendate partial

Scolile din 21 de judete vor suspenda, luni, total cursurile, iar in alte sapte judete, cursurile scolare vor fi suspendate partial. Totodata, marti vor fi inchise unitatile scolare din 19 judete si municipiul Bucuresti.

Viscolul inchide scolile si gradinitele. Cursuri suspendate toata saptamana

Cursurile in judetul Calarasi au fost suspendate toata saptamana, inclusiv vineri, 13 ianuarie, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ca urmare a alertei meteo de ninsori viscolite si ger.

Cursurile ar putea fi suspendate si miercuri in Capitala. O decizie in acest sens va luata luni seara

Scolile ar putea fi inchise in Bucuresti si miercuri, a anuntat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul comandamentului de iarna. Luni, cursurile sunt suspendate in 21 de judete si in Bucuresti, din cauza gerului.

Veste de ULTIMA ORA: Scolile din Bucuresti inchise TOATA SAPTAMANA

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Cursurile ar putea fi suspendate si in zilele de miercuri, joi si vineri, dar totul tine de cum va continua vremea, a precizat Marian Banu, purtatorul de cuvant al.

Cursurile scolare, suspendate pentru doua zile

Toate cursurile din invatamantul preuniversitar sunt suspedate in 9 si 10 ianuarie. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ISJ Maramures.

MAI: Cursurile scolare, suspendate, luni, in 20 de judete

Scolile din 20 de judete isi vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar in cursul zilei de marti masura va fi mentinuta in 16 judete, a informat Ministerului Afacerilor Interne MAI), prin intermediul unui comunicat.

Gerul ii tine pe copii acasa. Vezi LISTA judetelor in care scolile si-au suspendat activitatea luni, marti si miercuri

Gerul din ultimele zile a dat peste cap programul scolilor din mai multe judete din tara. Desi elevii au avut parte de o vacanta indelungata de Sarbatori, liberul lor a fost prelungit luni si marti,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )