Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila.

România Liberă România Liberă,
COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila.

UPDATE: Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat Comandamentul de Iarna la ora 22. ANM: Cod ROSU in judetul Buzau, sudul judetului Vrancea si jumatatea de nord a judetului Braila. Se vor semnala : ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita, vizibilitate redusa spre zero. Viteza vantului la rafala va depasi 70. 80 km/h. Observatii: la ora 13, in zona avertizata stratul de zapada deja depus masura in medie 40 cm, iar viscolul puternic dureaza de peste 36 de . continuă pe România Liberă

COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. ...

UPDATE: Politia suplimenteaza efectivele in zonele afectate de cod rosu UPDATE: Cateva mii de oameni din 11 localitati sunt izolati in judetul Braila, insa nu exista cazuri medicale care sa necesite transport urgent la spital, actiunea de deszapezire in judet fiind extrem de grea din cauza viscolului, autoritatile cerand sprijinul Armatei, declara prefectul Gheorghi Obreja, potrivit Mediafax. UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii .

UPDATE. COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. ...

UPDATE: Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor centralizate de CFR Calatori la ora 17. Citeste si: Peste O SUTA de trenuri anulate si TREI linii inchise Un numar de 117 trenuri au fost anulate din cauza timpului nefavorabil. Trenuri cu intarzieri foarte mari mai sunt pe liniile Bucuresti Nord - Salva 680 de minute) si Sibiu .

UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea: luni dimineata ii voi propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol. UPDATE: Mariana Georgescu, ANM: Temperaturile sunt foarte scazute in zonele sub avertizare La noapte vor cobori la -10 grade, insa, din cauza vantului se vor simti - 20, -25 de grade. De miercuri se intoarce viscolul. Mircea Dusa, despre situatia de la Robeasca: Se actioneaza din .

Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

VIDEO Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

Se pregateste COD ROSU pentru Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca de la ora 15 se va emite COD ROSU pentru judetele Buzau, Vrancea si Braila. Specialistul a explicat ca se vor intruni trei conditii de cod rosu - viscol, ger si caderi de zapada. Codul rosu va fi valabil in aceste zone pana la ora 21, in ziua de azi. Citeste si: Codul portocaliu de ninsoare si viscol a fost restrans, la 13 judete. Zeci de drumuri sunt inchise. Zapada de 40 de centimetri, in Bucuresti Guvernul .

Cod ROSU de zapada si viscol: scoli inchise maine si poimaine

Administratia Nationala de Meteorologie va emite in premiera cod rosu pentru judetul Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea, valabil pentru duminica intre orele 15. 00 si 21. Mai multe scoli si gradinite vor fi in Capitala si alte.

Politia suplimenteaza efectivele in zonele afectate de cod rosu.

Peste 570 de politisti actioneaza suplimentar fata de dispozitivele curente de ordine si siguranta publica in judetele Buzau, Vrancea si Braila, in contextul noilor avertizari meteorologic. Politia Romana recomanda tuturor cetatenilor se evite deplasarea in zonele afectate. Avand in vedere evolutia fenomenelor meteo severe inregistrata in ultimele 48 de ore, precum si avertizarea COD ROSU emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pentru intervalul orar 15. 00 in judetele Buzau, .

ANM emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ANM a emis COD ROSU de VISCOL

Meteorologii au emis cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu a intrat in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )