Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul Silvic, amendat cu propuneri derogatorii din proiectul Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Codul Silvic, amendat cu propuneri derogatorii din proiectul Rosia Montana.

Comisia de administratie din Senat a aprobat o serie de amendamente la Codul Silvic referitoare la exploatarile miniere identice cu cele din proiectul Guvernului privind Rosia Montana, transmite Mediafax. Comisia de administratie a aprobat in unanimitate marti amendamentele propuse de senatorul PSD, Mihai Vifor, secretar al comisiei. Acestea stabilesc derogari de la prevederile Codului Silvic, dar si a altor legi, care sunt identice cu cele stabilite de Guvern in proiectul de lege privind . continuă pe România Liberă

O serie de amendamente la Codul Silvic, aprobate in Senat

Comisia de administratie din Senat a aprobat o serie de amendamente la Codul Silvic, fiind propuse introducerea unor prevederi derogatorii pentru exploatarile miniere identice cu cele din proiectul Guvernului privind Rosia Montana, urmand sa fie modificate si alte legi in acelasi sens, conform surselor de presa.

Sotia primarului Boc, printre protestatarii fata de proiectul Rosia Montana

Update 22. 00 - Printre manifestantii de la Cluj fata de proiectul Rosia Montana s-a numarat si sotia primarului Emil Boc, Oana Boc. Traficul rutier in fata Primariei Cluj-Napoca a fost reluat, duminica.

Cluj: Protestatarii fata de proiectul Rosia Montana au blocat traficul in fata Primariei

Peste 800 de protestatari fata de proiectul de la Rosia Montana au blocat, duminica seara, traficul rutier in fata Primariei Cluj-Napoca, o parte dintre ei asezandu-se pe carosabil, la finalul unui mars prin.

VIDEO. Incidente in cea de-a noua saptamana de proteste fata de proiectul Rosia ...

UPDATE: Manifestantii au eliberat carosabilul la Unirii si circulatia a fost reluata, transmite Mediafax. Astfel, se incheie a noua duminica de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana, dupa aproape sase ore. // Inainte de incheierea protestului, Alexandru Alexe le-a multumit celor cateva zeci de manifestanti care mai erau la Unirii, spunandu-le ca a fost un protest frumos, care trebuie sa devina un obicei. Circulatia a fost reluata la Unirii, dupa ce .

Peste o mie de protestatari fata de proiectul Rosia au blocat traficul in fata Prefecturii Cluj

Peste o mie de protestatari fata de proiectul minier de la Rosia Montana au blocat traficul, duminica seara, in fata Prefecturii Cluj, dupa ce blocasera circulatia rutiera si in centrul orasului, pe unde au trecut in drum spre autoritatea judeteana, scandand Veniti cu noi, Ponta la gunoi.

Un nou mars de protest fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii merg inca o data la Guvern

Protestatarii din Bucuresti care se opun proiectului de exploatare miniera pe baza de cianuri de la Rosia Montana marsaluiesc inca o data prin centrul orasului. De data aceasta, traseul este mai scurt, iar punctul culminant este Piata Victoriei.

Un nou mars de protest fata de proiectul Rosia Montana: oamenii vor comemora tragedia de la Certej. Manifestantii merg inca o data la Guvern

Protestatarii din Bucuresti care se opun proiectului de exploatare miniera pe baza de cianuri de la Rosia Montana marsaluiesc inca o data prin centrul orasului. De data aceasta, traseul este mai scurt, iar punctul culminant este Piata Victoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )