Libnet.ro
UNICEF

21:30

Colegiul Medicilor Bucuresti, dupa incendiul de la Matei Bals

România Liberă România Liberă,
Colegiul Medicilor Bucuresti, dupa incendiul de la Matei Bals

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) si-a exprimat regretele dupa tragedia produsa la . continuă pe România Liberă

Primele imagini cu momentul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala. FOTO, VIDEO

Un incendiu s-a produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, iar patru persoane si-au pierdut viata. Flacarile ar fi izbucnit la parterul pavilionului 5 din.

Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Matei Bals

Principalele agentii de presa internationale scriu despre incendiul de la Institutul Matei Bals din Bucuresti, soldat cu cinci morti, subliniind ca este vorba despre al doilea incendiu sangeros de acest fel intr-un stat membru al Uniunii Europene.

Incendiul de la Matei Bals: Toni Grecu se afla printre pacientii transferati

Toni Grecu, fondatorul trupei de divertisment Divertis, se numara printre pacientii internati la Institutul Matei Bals din Bucuresti la momentul incendiului de azi dimineata, potrivit G4Media.

Voiculescu, dupa incendiul de la Matei Bals: Nu am informatii ca ar fi existat alte surse de incalzire. Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu are informatii ca in pavilionul de la Institutul Matei Bals ar fi existat alte surse de incalzire decat cele care se afla intr-o unitate medicala si a precizat ca exista avize pentru lucrarile care s-au facut in acel corp de cladire.

Citu, despre incendiul de la Matei Bals: Metehnele sistemului de sanatate si-au facut simtita prezenta. Iesiti din birou si faceti-va treaba, altfel plecati acasa!

Prim-ministrul Florin Citu a declarat vineri caincendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala este rezultatul lipsei de investitii si al modului in care se fac controalele. Premierul a transmis si un avertisment dur angajatilor din administratie si din Ministerul Sanatatii: Faceti-va treaba, altfel plecati acasa!, a spus Citu.

Incendiul de la Matei Bals: O persoana a fost gasita carbonizaata in baie, la cateva ore de la stingerea focului Bilantul ajunge la 5 morti

Inca o persoana a fost gasita decedata in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, fiind descoperita carbonizata in baie, la cateva ore de la stingerea incendiului, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Incendiul de la Matei Bals. Prima reactiea premierului Florin Citu: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Prim-ministrul Florin Citu a transmis un mesaj in urma incendiului care a avut loc, vineri dimineata, la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, prin care anunta ca au fost luate toate masurile necesare pentru a stabiliza situatia, iar autoritatile au actionat eficient si rapid. Premierul a transmis si condoleante familiilor indoliate.

Incendiul de la Matei Bals: Scrisoare a unor asociatii civice, catre guvernanti: Aveti decenta de a nu mai trata si tragedia de la Bals precum cazurile Giulesti, Apuseni, Siutghiol, Colectiv

Mai multe organizatii civice au publicat o scrisoare deschisa adresata guvernantilor, organelor de ancheta si Colegiului Medicilor, prin care le cer transparenta in anchetarea tragediei de la Institutul Matei Bals, dar si masuri urgente pentru a preveni repetarea ei.

De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals. Un specialist spune adevarul crunt

Presedintele ANPP, Vasile Barbu a vorbit in exclusivitate pentru impact. ro despre teribilul incendiul de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care si-au pierdut viata nu mai putin de cinci pacienti bolnavi de COVID-19. De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals Vineri dimineata a izbucnit un incendiu la Institutul .

Noi detalii despre incendiul de la Matei Bals. Au explodat doua tuburi de oxigen, iar procurorii fac cercetari pentru infractiunea de ucidere din culpa

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipului Bucuresti a facut o declaratie de presa privind tragedia de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )