Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comandantul NATO din Afganistan a cerut scuze pentru raidul aerian asupra unui spital, soldat cu peste 40 de morti

România Liberă România Liberă,
Comandantul NATO din Afganistan a cerut scuze pentru raidul aerian asupra unui spital, soldat cu peste 40 de morti

Noul comandant al NATO in Afganistan, generalul american John Nicholson, le-a cerut scuze familiilor victimelor raidului aerian asupra unui spital al organizatiei Medici fara Frontiere MSF) care s-a soldat cu cel putin 40 de morti. continuă pe România Liberă

Noul comandant al NATO in Afganistan prezinta scuze pentru raidul asupra unui spital MSF

Noul comandant al NATO in Afganistan, generalul american John Nicholson, le-a cerut scuze marti familiilor victimelor raidului aerian asupra unui spital al organizatiei Medici fara Frontiere MSF) care s-a soldat cu cel putin 40 de morti, in luna octombrie 2015, relateaza AFP.

Seful SMG se intalneste cu detasamentul de forte speciale care s-a intors din Afganistan

Seful Statului Major General, gen. Nicolae Ciuca, se intalneste, marti, cu luptatorii din Grupul romanesc de operatii speciale care a fost in misiune in Afganistan.

Judecatoare din Sinaia, urmarita penal pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul teritorial Ploiesti au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Ruxandra Popescu, judecatoare la Judecatoria Sinaia, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

DNA: Murgeanu a confirmat ca a intervenit la un director din Primaria Sectorului 5 pentru reabilitarea unor blocuri

Fostul consilier de stat al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, a confirmat, intr-o discutie din 22 ianuarie, ca a intervenit la directorul Valentin Stanescu de la Primaria sectorului 5, ca sa vireze bani catre un grup de firme care executa lucrari de reabilitare termica la mai multe blocuri, conform referatului procurorilor anticoruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )