Libnet.ro
UNICEF

14:00

Judecatoare din Sinaia, urmarita penal pentru luare de mita si abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatoare din Sinaia, urmarita penal pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul teritorial Ploiesti au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Ruxandra Popescu, judecatoare la Judecatoria Sinaia, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al Parchetului General. continuă pe Ziarul Bursa

Judecatoare din Sinaia, adusa la DNA Ploiesti. Magistratul ar fi primit mita o haina de blana

Judecatoarea Ruxandra Popescu, magistrat la Judecatoria Sinaia, a fost adusa, marti, cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, pentru audieri, fiind suspectata, conform unor surse.

UPDATE Judecatoare din Sinaia, adusa cu mandat la DNA Ploiesti. Aceasta ar fi primit o haina de blana pentru o hotarare prin care Consiliul Local ar fi fost prejudiciat cu 240.000 de euro

Judecatoarea Ruxandra Popescu, magistrat in cadrul Judecatoriei Sinaia, a fost adusa, marti dimineata, cu mandat la sediul DNA Ploiesti, aceasta urmand a fi audiata de procurorii anticoruptie, transmite Agerpres.

UPDATE Judecatoare din Sinaia, la audieri la DNA Ploiesti. Ar fi primit mita o haina de blana

Judecatoarea din Sinaia Ruxandra Popescu a fost audiata marti la sediul DNA Ploiesti, intr-un dosar care are legatura cu cel al fostului sef de Politie din statiune. Magistratul ar fi primit mita o haina de blana pentru a da o hotarare nelegala.

Judecatoare din Sinaia, la audieri la DNA Ploiesti

O judecatoare din Sinaia a fost adusa marti dimineata la audieri la sediul DNA Ploiesti, intr-un dosar care ar avea legatura cu cel al fostului sef de Politie din statiune.

Directorul IOR Eugen Niculescu a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Eugen Niculescu, director al societatii cu capital majoritar de stat IOR SA, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

Radu Ionescu, fost vicepresedinte al CJ Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Radu Ionescu a fost trimis astazi in judecata de procurorii DNA Ploiesti, in stare de arest preventiv, acesta fiind acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA.

Radu Ionescu, fost vicepresedinte al CJ Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Radu Ionescu a fost trimis astazi in judecata de procurorii DNA Ploiesti, in stare de arest preventiv, acesta fiind acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova, Radu Ionescu, a fost trimis in judecata, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, in stare de arest preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita.

VIDEO Medicul Marius Nica, condamnat la munca in folosul comunitatii pentru luare de mita

Medicul ortoped Marius Nica a fost condamnat de magistratisa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o durata de 60 zile intr-una din urmatoarele institutii din comunitate: Primaria municipiului Brasov sau Atelierul de MFC Brasov din cadrul Fundatiei pentru promovarea sanctiunilor comunitare.

DNA: Murgeanu a confirmat ca a intervenit la un director din Primaria Sectorului 5 pentru reabilitarea unor blocuri

Fostul consilier de stat al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, a confirmat, intr-o discutie din 22 ianuarie, ca a intervenit la directorul Valentin Stanescu de la Primaria sectorului 5, ca sa vireze bani catre un grup de firme care executa lucrari de reabilitare termica la mai multe blocuri, conform referatului procurorilor anticoruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2288 seconds )