Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comentariul lui Ponta despre candidatura lui Antonescu: cu cine a votat Ponta din 90 incoace

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comentariul lui Ponta despre candidatura lui Antonescu: cu cine a votat Ponta din 90 incoace

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca l-a considerat pe Crin Antonescu shcimbarea de care avea nevoie Romania la primul tur al prezidentialelor din 2009, insa a votat cu Mircea Geoana in turul 2, fiind seful de campanie al acestuia. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis vorbeste despre candidatura sa la sefia PNL

Primarul Klaus Iohannis sustine joi, la Sibiu, o conferinta de presa in care vorbeste, printre altele, si despre candidatura sa la sefia PNL.

Liderul PNL Constanta: in cazul demisiei lui Antonescu, se va discuta si despre candidatura la Presedintie

Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanta, a declarat, luni, ca in situatia demisiei lui Crin Antonescu de la conducerea partidului se va discuta si candidatura sa la Presedintie, informeaza Mediafax. Nu ma.

Ponta, despre unificarea dreptei: Le urez succes! Antonescu, Blaga, Ungureanu sa nu rateze unificarea, ar fi pacat

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Bruxelles, ca cel mai bun scenariu pentru PSD ar fi reunificarea dreptei, cu Antonescu, Blaga si Ungureanu, pentru ca cei trei se scuipau in ultimii ani, iar acum se.

Victor Ponta, despre USL: L-a omorat Antonescu de tot, l-a sufocat (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, joi, ca Uniunea Social Liberala nu mai exista, ea fiind ucisa de CrinAntonescu. Fiind intrebat daca USL mai exista, primul ministru a spus ca uniunea a fost ucisa de p.

Vasile Blaga, despre candidatura lui Isarescu: Are potential extraordinar

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, la Adevarul Live, despre o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la alegerile prezidentiale din toamna. Guvernatorul BNR at fi un candidat pe gustul Buldogului.

Ce spune Victor Ponta despre fuziunea dintre PDL si PNL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca alianta dintre partidele de dreapta PDL si PNL este un lucru pozitiv deoarece in acest fel Traian Basescu va fi obligat sa se pensioneze mai devreme.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )