Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta, despre USL: L-a omorat Antonescu de tot, l-a sufocat (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre USL: L-a omorat Antonescu de tot, l-a sufocat (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, joi, ca Uniunea Social Liberala nu mai exista, ea fiind ucisa de CrinAntonescu. Fiind intrebat daca USL mai exista, primul ministru a spus ca uniunea a fost ucisa de p. continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre fuziunea dintre PDL si PNL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca alianta dintre partidele de dreapta PDL si PNL este un lucru pozitiv deoarece in acest fel Traian Basescu va fi obligat sa se pensioneze mai devreme.

Ponta, despre unificarea dreptei: Le urez succes! Antonescu, Blaga, Ungureanu sa nu rateze unificarea, ar fi pacat

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Bruxelles, ca cel mai bun scenariu pentru PSD ar fi reunificarea dreptei, cu Antonescu, Blaga si Ungureanu, pentru ca cei trei se scuipau in ultimii ani, iar acum se.

Victor Ponta: in 2009 am votat in primul tur cu Crin Antonescu. El era atunci purtatorul de cuvant al candidatului PSD Mircea Geoana

Declaratie surprinzatoare a premierului Victor Ponta, referitoare la modul in care a votat la precedentele alegeri prezidentiale. in 1990 am votat la prezidentiale cu Ion Ratiu, care nu a castigat, in 1992.

Victor Ponta: PSD are liber la aliante in teritoriu, pentru a-si face majoritati; Antonescu a omorat USL

Presedintele PSD Victor Ponta a precizat, joi, ca social-democratii din teritoriu vor incerca sa-si faca propriile majoritati, in conditiile in care Crin Antonescu a aratat ca aliantele dintre PNL si PSD in teritoriu nu vor mai fi pastrate, el.

Victor Ponta ii cheama pe liberali la negocieri pentru refacerea USL. Care a fost reactia lui Antonescu

Victor Ponta ii invita din nou pe liderii PNL la negocieri pentru refacerea Uniunii Social Liberale. E o mana intinsa pe care multi o asteapta, apreciaza premierul care mai spune ca scorul obtinut de liberali.

Comentariul lui Ponta despre candidatura lui Antonescu: cu cine a votat Ponta din 90 incoace

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca l-a considerat pe Crin Antonescu shcimbarea de care avea nevoie Romania la primul tur al prezidentialelor din 2009, insa a votat cu Mircea Geoana in turul 2, fiind seful de campanie al acestuia.

Victor Ponta spera sa o convinga pe Ecaterina Andronescu sa nu plece europarlamentar: Cred ca Victor Negrescu se va imbata in seara asta

Presedintele social-democrat Victor Ponta spera sa o convinga pe Ecaterina Andronescu sa nu plece europarlamentar. Ponta a declarat, joi, la CExN, ca Victor Negrescu, pozitia 17 pe listele aliantei PSD-UNPR-PC,.

Victor Ponta: As prefera sa raman premier pana in 2016, dar daca trebuie sa candidez, candidez cu placere (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la inceputul sedinte CExN al PSD ca ar dori sa ramana premier pana in anul 2016, insa daca trebuie sa candideze, o va face cu placere. Ponta le-a spus.

VIDEO Victor Ponta: Ecaterina Andronescu renunta la mandatul de europarlamentar si ramane senator, presedinte al Comisiei pentru educatie. Inca nu ne putem dispensa de ea

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat joi ca Ecaterina Andronescu va renunta la mandatul de europarlamentar, pe care l-a castigat in urma alegerilor de duminica, pentru a ramane, in continuare, senator si presedinte al Comisiei pentru educatie din Senat, transmite Mediafax.

Victor Ponta s-a sucit la Bruxelles: Acesta a anuntat sustinerea dreptei la sefia Comisiei Europene (VIDEO)

Pe modelul din tara, premierul Victor Ponta o comite acum si in Parlamentul European. Dupa ce a anuntat ca-l va sustine pe Martin Schulz la sefia Comisiei Europene, acum prim ministrul face o intoarcere la 180.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )