Libnet.ro
UNICEF

18:30

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut cu 7,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut cu 7,1%

Comenzile noi din industria prelucratoare, per total piata interna si piata externa), au scazut in februarie, in termeni nominali, atat fata de ianuarie cu 3,9%), cat si in raport cu luna corespunzatoare din anul precedent cu 7,1%), a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in februarie cu 7,1%

Comenzile noi din industria prelucratoare pe total piata interna si piata externa au scazut in februarie atat fata de aceeasi luna a anului precedent, cu 7,1%, cat si comparativ cu ianuarie, cu 3,9%, a anuntat marti Institutul National de Statistica INS), citat de Mediafax. Evolutia a fost influentata de scaderile inregistrate in industria bunurilor de capital de 6,7% in termeni nominali, fata de prima luna a anului), industria bunurilor de uz curent 1,1%) si cea a bunurilor intermediare 0,5%). Industria bunurilor de folosinta indelungata a crescut cu 0,9%.

Patronatele din industria carnii solicita aplicarea cotei TVA de 9% la carne si preparate din carne

Patronatele din industria carnii din Romania solicita aplicarea cotei de 9% pentru TVA la carne si preparate din carne din 2015, argumentand ca este singura modalitate de relansare a sectorului, de reducere a evaziunii fiscale, dar si de diminuare a pretului la raft pentru carne si preparate din carne.

Falimentele din industria petroliera ameninta stabilitatea financiara din SUA

BIS Bank for International Settlements) a inclus o analiza a dinamicii pietei petrolului si gazelor naturale, pe fondul datoriilor acumulate la nivelul sectorului de la inceputul crizei financiare, in cadrul raportului trimestrial din martie 2015.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )