Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comisarul Cattani, prea periculos pentru procurori. Motivarea arestarii sefului BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu

Adevărul Adevărul,
Comisarul Cattani, prea periculos pentru procurori. Motivarea arestarii sefului BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica motivarea sentintei de arestare a comisarului-sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia. Politistul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile la propunerea procurorilor de la DIICOT Alba Iulia care il acuza de doua infractiuni de sprijinire a unui grup infractional, trei infractiuni de favorizare a infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, marturie mincinoasa si fals in declaratii. continuă pe Adevărul

Motivarea judecatorilor: Comisarul Cattani, prea periculos pentru procurori

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica motivarea sentintei de arestare a comisarului-sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia. Politistul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile la propunerea procurorilor de la DIICOT Alba Iulia, care il acuza de doua infractiuni de sprijinire a unui grup infractional, trei infractiuni de favorizare a infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, marturie mincinoasa si fals in declaratii.

Motivarea arestarii lui Traian Berbeceanu: E un pericol social evident, poate zadarnici urmarirea penala

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica luni, partial, motivarea arestarii preventive a sefului Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, magistratii aratand ca acesta este un pericol social evident, ar putea zadarnici urmarirea penala si ar putea influenta martorii.

Motivarea arestarii in cazul lui Traian Berbeceanu: E un PERICOL SOCIAL evident

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica, luni, partial, motivarea arestarii preventive a sefului BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, magistratii aratand ca acesta este un pericol social evident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )