Libnet.ro
UNICEF

00:08

Comisarul sef din Constanta retinut dupa ce a incercat sa dea mita unui procuror, pus in libertate

B1 B1,
Comisarul sef din Constanta retinut dupa ce a incercat sa dea mita unui procuror, pus in libertate

Seful Biroului Urmariri din Serviciul de Investigatii Criminale al IPJ Constanta, Ionel Cazacu, a scapat deocamdata de gratii. Instanta a decis ca nu prezinta pericol public si nici nu va influenta ancheta, a. continuă pe B1

Comisar-sef din IJP Constanta, RETINUT de DNA.

Seful Biroului Urmariri din cadrul IJP Constanta, Ionel Cazacu, a fost retinut de DNA si este acuzat de trafic de influenta si de tentativa de dare de mita. Potrivit unor surse, aseara, comisarul sef ar fi incercat sa dea circa 1. 000 de euro unui procuror, pentru ca acesta sa intervina intr-un dosar penal. El a primit mandat de retinere pentru 24 de ore, conform realitatea. net. Citeste si: Valcea: Administratori de firma, arestati pentru evaziune de 1 milion de euro.

Un sef din Politie a fost retinut, dupa ce a incercat sa mituiasca un procuror

Seful Biroului Urmariri de la Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Judetene Constanta, comisar-sef Ionel Cazacu, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a incercat sa ofere mita 1. 000 de euro.

Seful Biroului Urmariri din cadrul IPJ Constanta, retinut de procurorii DNA

Comisarul sef de politie in cadrul Serviciului Investigatii Criminale al IPJ Constanta, sef al Biroului Urmariri, Ionel Cazacu, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, in forma autoratului, respectiv, a complicitatii la infractiunea de dare de mita, informeaza Agerpres.

Sef de la IPJ Constanta, retinut de DNA pentru dare de mita si trafic de influenta

Seful Biroului Urmariri de la Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Judetene Constanta, comisar-sef Ionel Cazacu, a fost retinut de procurorii DNA pentru coruptie. Acesta a incercat sa ofere mita.

Seful biroului Urmariri din IPJ Constanta, retinut pentru tentativa de dare de mita

Comisarul sef Ionel Cazacu a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si tentativa de dare de mita.

UPDATE Seful biroului Urmariri din IPJ Constanta, retinut pentru tentativa de dare de mita si trafic de influenta

Comisarul sef Ionel Cazacu a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si tentativa de dare de mita.

Comisar-sef din IJP Constanta, retinut de DNA

Ionel Cazacu, seful Biroului Urmariri din Constanta, a fost acuzat de trafic de influenta si de tentativa de dare de mita, informeaza sursele de presa.

Traficanti de droguri, prinsi in zona unui liceu din Constanta

Trei tineri din Constanta sunt cercetati pentru trafic ilicit de droguri de risc, dupa ce au fost prinsi in timp ce vineau canabis in apropierea unui liceu din municipiul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit.

Mehedinti: Primar, retinut, dupa ce a luat mita 20.000 euro.

Primarul comunei Malovat din judetul Mehedinti, Gheorghe Bazavan, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Gheorghe Bazavan a fost prins, miercuri, luand mita in valoare de 20. 000 euro de la patronul unei firme de constructii, ca sa confirme situatiile de lucrari executate in baza unor contracte incheiate intre Primaria Malovat si firma. In baza contractelor, tot miercuri, primarul trebuia sa dea firmei de contructii 506.

Renumit medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre medicul ginecolog Lita Argintaru de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Femeia a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Un barbat a facut un denunt la numarul 112. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de .

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )