Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficanti de droguri, prinsi in zona unui liceu din Constanta

B1 B1,
Traficanti de droguri, prinsi in zona unui liceu din Constanta

Trei tineri din Constanta sunt cercetati pentru trafic ilicit de droguri de risc, dupa ce au fost prinsi in timp ce vineau canabis in apropierea unui liceu din municipiul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

Droguri pentru liceenii din Constanta. Traficul de canabis se facea pe strada, ziua, in amiaza mare, chiar langa scoala

Traficantii vindeau canabis portionat la 1 gram-1 gram si jumatate, pentru 50 lei gramul, in imediata apropiere a unui liceu din Constanta. Drogurile erau procurate din Spania si erau destinate elevilor de liceu.

Un elev de 18 ani de la un liceu din Pucioasa a murit dupa ce i s-a facut rau la ora de sport

Un elev de la Colegiul National Nicolae Titulescu din Pucioasa, in varsta de 18, a murit la spital dupa ce i s-a facut rau la ora de sport. Tanarul avea probleme de sanatate, suferea de suflu sistolic, iar.

O femeie din Constanta denunta Prospectiuni ca a intrat pe terenul sau fara acord. Firma: A fost o eroare

O femeie din localitatea constanteana Chirnogeni a depus o plangere la Politie in care reclama ca echipe ale societatii Prospectiuni au intrat pe terenul sau fara sa-i ceara acordul, in timp ce.

Perchezitii la casa unui primar din judetul Mehedinti, acuzat de luare de mita - surse.

Procurorii anticoruptie au facut, miercuri seara, o perchezitie la domiciliul primarului comunei mehedietene Malovat, Gheorghe Bazavan, informeaza Mediafax. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca primarul democrat liberal Gheorghe Bazavan ar fi pretins mita in valoare de peste 20. 000 de euro de la o firma, in schimbul acesteia angajandu-se sa faciliteze castigarea unei licitatii care ar fi urmat sa aiba loc la Primaria Malovat. Aceleasi surse au mai declarat ca procurorii DNA Craiova .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )