Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renumit medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

România Liberă România Liberă,
Renumit medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre medicul ginecolog Lita Argintaru de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Femeia a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Un barbat a facut un denunt la numarul 112. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de . continuă pe România Liberă

Medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre o doctorita specializata in Ginecologie care lucra la o unitate medicala din Arad. Ea a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de .

Medic de la Maternitatea Arad, retinut pentru ca ar fi cerut o mie de lei pentru o cezariana

Un medic de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a fost retinut, in urma unei descinderi care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la spital,medicul fiind reclamat de o pacienta ca i-a cerut.

Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita.

Seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea, colonel doctor Iancu Mocanu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Citeste si: Medic militar, retinut pentru luare de mita: Doctorul Iancu Mocanu a cerut 2. 000 de euro unui pacient Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, la data de 5 iulie 2013, in calitatea mentionata, inculpatul Mocanu Iancu a pretins unei persoane denuntatoare suma de 2.

Arad: Primarul comunei Zarand, condamnat la doi ani si patru luni cu suspendare pentru luare de mita

Fostul primar al comunei aradene Zarand, Florin Ion Mot, a fost condamnat miercuri, de Tribunalul Oradea, la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care era judecat pentru luare de mita si spalare de bani, informeaza Agerpres.

Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru luare de mita.

Miron Mitrea a fost retrimis in judecata intr-un dosar mai vechi pentru luare de mita.

Elevii din Arad au primit lapte stricat: Peste 32.000 de cutii au fost retrase

Elevii mai multor scoli din Arad au primit, in ultimele doua saptamani, lapte stricat, cu gust amar, potrivit unui reclamatii facute de reprezentantii unitatilor. Astfel, autoritatile au impus retragerea a.

Lapte stricat distribuit in scolile din Arad, doua loturi cu peste 32.000 de cutii au fost retrase

Reprezentantii mai multor scoli din Arad au reclamat, in ultimele doua saptamani, ca elevii au primit lapte stricat, cu un gust amar, astfel ca autoritatile au impus retragerea a peste 32. 000 de cutii din.

Doua angajate ale unui centru comercial din Chisinau, retinute pentru luare de mita

Managerul si jurista unui centru comercial din Chisinau au fost retinute de ofiterii Centrului National Anticoruptie si procurorii Anticoruptie, pentru ca ar fi estorcat 3. 500 de euro de la un agent economic.

Alerte in farmacii: Anticonceptionalele, controlate in urma decesului tinerei din Arad care era la cura de slabire

Verificari din nou pe piata medicamentelor! Reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului ANM)atrag atentia ca decesul tinerei de 27 de ani de la Arad, care a luat pastile de slabile de slabit,.

Audieri maraton la DNA in aceasta noapte dupa desciderile de ieri. Vedeta a fost senatorul Nicolae Badalau, retinut pentru 24 de ore

Audieri maraton la DNA in aceasta noapte in dosarul de evaziune fiscala in care este cercetat si senatorul Nicolae Badalau. Procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a peste 20 de oameni implicati in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )