Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic de la Maternitatea Arad, retinut pentru ca ar fi cerut o mie de lei pentru o cezariana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Medic de la Maternitatea Arad, retinut pentru ca ar fi cerut o mie de lei pentru o cezariana

Un medic de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a fost retinut, in urma unei descinderi care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la spital,medicul fiind reclamat de o pacienta ca i-a cerut. continuă pe Wall-Street Ro

Medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre o doctorita specializata in Ginecologie care lucra la o unitate medicala din Arad. Ea a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de .

Renumit medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre medicul ginecolog Lita Argintaru de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Femeia a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Un barbat a facut un denunt la numarul 112. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de .

Audieri maraton la DNA in aceasta noapte dupa desciderile de ieri. Vedeta a fost senatorul Nicolae Badalau, retinut pentru 24 de ore

Audieri maraton la DNA in aceasta noapte in dosarul de evaziune fiscala in care este cercetat si senatorul Nicolae Badalau. Procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a peste 20 de oameni implicati in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )