Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comisia Europeana: Romania, sa acorde stimulente CFR pentru reducerea tarifelor.

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana: Romania, sa acorde stimulente CFR pentru reducerea tarifelor.

Comisia Europeana a cerut joi Romaniei sa respecte legislatia UE, asigurand echilibrul financiar al administratorului infrastructurii feroviare, prin acordarea de stimulente, pentru a permite astfel reducerea costurilor si tarifelor practicate de companie, informeaza Mediafax. Comisia Europeana isi exprima ingrijorarea cu privire la echilibrul financiar al principalului administrator al infrastructurii din Romania in anii urmatori si atrage atentia ca tarifele aplicate trenurilor de marfa . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana solicita Romaniei sa acorde stimulente CFR, pentru reducerea tarifelor

Comisia Europeana a cerut joi Romaniei sa respecte legislatia UE, asigurand echilibrul financiar al administratorului infrastructurii feroviare. Executivul european cere stimulente eficiente, in vederea reducerii.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa acorde stimulente CFR, pentru reducerea tarifelor impuse transportatorilor

Comisia Europeana a cerut joi Romaniei sa respecte legislatia Uniunii Europene, asigurand echilibrul financiar al administratorului infrastructurii feroviare, prin acordarea de stimulente, pentru a permite astfel reducerea costurilor si tarifelor practicate de companie in randul transportatorilor, in special, de marfa.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa acorde stimulente CFR pentru reducerea tarifelor impuse transportatorilor

Comisia Europeana a cerut joi Romaniei sa respecte legislatia Uniunii Europene, asigurand echilibrul financiar al administratorului infrastructurii feroviare, prin acordarea de stimulente.

PREMIERA: UE ne recomanda sa acordam stimulente CFR, pentru reducerea tarifelor

Comisia Europeana a cerut joi Romaniei sa respecte legislatia UE, asigurand echilibrul financiar al administratorului infrastructurii feroviare, prin acordarea de stimulente, pentru a permite astfel reducerea costurilor si tarifelor practicate de.

Replica ministrului Teodorovici pentru Basescu: Comisia Europeana ne-a spus sa nu ne grabim cu strategia pentru fondurile UE 2014-2020

Comisia Europeana a cerut Romaniei si celorlalte state membre UE sa nu se grabeasca sa trimita la Bruxelles forma finala a Acordului de parteneriat pentru absorbtia fondurilor europene 2014-2020, pentru a redacta documente de calitate, a declarat joi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, in replica la reprosurile aduse de presedintele Traian Basescu, potrivit carora Guvernul intarzie transmiterea documentelor programatice la Bruxelles.

Comisia Europeana demareaza proceduri legale in cazul Marii Britanii, din cauza nivelului ridicat de poluare

Marea Britanie ar putea plati amenzi substantiale, dupa ce Comisia Europeana a demarat procedurile legale deoarece nu au fost reduse nivelurile dioxidului de azot, provenit din gazele de esapament, scrie The.

Teodorovici il contrazice pe Basescu: Comisia Europeana a transmis ca Romania nu trebuie sa se grabeasca cu Acordul de Parteneriat

Oficialii Comisiei Europene au subliniat de mai multe ori ca nici Romania, nici celelalte state membre ale Uniunii Europene, nu trebuie sa se grabeasca sa transmita formal propuneri de Acord de Parteneriat AP), deoarece trimiterea documentelor de programare nu este o cursa contra cronometru, ci este important sa fie transmis un document de calitate, potrivit lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )