Libnet.ro
UNICEF

19:30

Comisia Europeana vrea sa-si pastreze si dupa Brexit functionarii britanici, pe banii tarilor UE

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana vrea sa-si pastreze si dupa Brexit functionarii britanici, pe banii tarilor UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, le-a transmis, vineri, cetatenilor britanici angajati in executivul comunitar ca face toate eforturile pentru a-i pastra pe acestia in cadrul institutiei, chiar daca Regatul Unit urmeaza sa paraseasca Uniunea Europena, in urma referendumului national in care alegatorii s-au exprimat pentru exit. Si sindicatul functionarilor de la Bruxelles a cerut pastrarea angajatilor britanici in Comisie. continuă pe Hotnews

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a demisionat

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a anuntat astazi ca a decis sa demisioneze, dupa ce majoritatea britanicilor au votat in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

Vladimir Putin reactioneaza dupa Brexit: Nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe

Presedintele rus Vladimir Putin a avut prima reactie dupa referendumul prin care britanicii si-au exprimat dorinta ca Regatul Unit sa paraseasca Uniunea Europeana, arata rt. com. Cred ca este de.

Dupa BREXIT, se vorbeste deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie sa poata sa se exprime intr-un referendum privind apartenenta la UE

Liderul Frontului National din Franta, Marine le Pen, a sustinut ca vrea ca in fiecare stat sa fie organizat un referendum precum cel din Marea Britanie privind apartenenta la Uniunea Europeana, informeaza.

Parlamentul European discuta pe 28 iunie pasii de urmat dupa BREXIT

Martin Schulz a transmis, vineri, ca Parlamentul European va organiza marti, 28 iunie, o sesiune plenara extraordinara la care se va discuta despre pasii de urmat dupa ce britanicii au votat joi in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

Mogherini: UE va fi un actor solid pe arena internationala si dupa Brexit

Uniunea Europeana va continua sa fie un actor important pe arena internationala, in pofida faptului ca electoratul britanic s-a pronuntat prin referendum pentru iesirea din UE, a estimat vineri sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Presedintele Turciei, dupa Brexit: Intrarea noastra in UE e amanata din motive de islamofobie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine ca Uniunea Europeana intra intr-o noua era, dupa referendumul pentru Brexit, si avertizeaza ca vor mai exista si alte despartiri, daca UE nu ia masuri, scrie.

Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Referendumul pentruBrexit ar putea avea efecte grave asupra sectorului tech din Marea Britanie. Avand in vedere rezultatele inregistrate la referendumul pentru Brexit, nimeni nu stie exact ce se va intampla in Marea Britanie in viitorul apropiat. Dupa cum probabil stiti deja, cetatenii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in conditiile in care rata de [].

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )