Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia juridica si Comisia de Administratie au votat proiectul de lege prin care alesii locali isi pierd mandatul doar pentru condamnari cu executare

B1 B1,
Comisia juridica si Comisia de Administratie au votat proiectul de lege prin care alesii locali isi pierd mandatul doar pentru condamnari cu executare

A fost votata legea privind modificarea si completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, prin care alesii locali isi pot pierde mandatul inainte de termen. Comisia juridica si. continuă pe B1

Darea in plata, la ultimul hop. Proiectul de lege intra miercuri in plenul Camerei Deputatilor la votul final

Legea privind darea in plata intra miercuri la votul final din plenul Camerei Deputatilor, dupa ce saptamana trecuta Comisia Juridica din Camera inferioara a Parlamentului a hotarat eliminarea programului Prima Casa din sfera de aplicare a legii si majorarea plafonului pana la 250. 000 de euro.

Comisia juridica: Mandatul alesilor poate fi pierdut doar in urma unei condamnari cu executare

Condamnarea prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva la o pedeapsa privativa de libertate cu executare poate duce la incetarea mandatului alesilor locali inainte de termen, au decis deputatii. Prin aceasta decizie ei au respins obiectiile.

Marea Britanie vrea sa pedepseasca prin lege companiile care favorizeaza evaziunea fiscala

Premierul britanic David Cameron este asteptat sa prezinte luni masuri privind pedepsirea penala a companiilor care promoveaza evaziunea fiscala, in urma scandalului Panama Papers care l-a pus intr-o situatie dificila chiar si pe primul ministru.

Tariceanu: Deplang situatia prin care Orban a fost obligat sa iasa din cursa pentru PMB

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a deplans marti situatia liberalului Ludovic Orban, care a fost obligat sa iasa din cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit.

Patru moduri prin care poti face ca Facebook sa fie o unealta puternica a business-ului tau

Regulile comunicarii s-au schimbat complet odata cu aparitia fenomenului de Social-Media si, mai ales, a Facebook-ului. Companiile au ajuns sa relationeze prin intermediul acestuia la fel de mult ca pe email sau la telefon. Pe Facebook promovam, vorbim.

14 gesturi simple prin care iti spune ca te iubeste

Nu e un secret ca barbatii intampina adesea dificultati in a-si exprima sentimentele. Ne-am obisnuit cu asta si am invatat sa-i apreciem mai degraba pentru micile lucruri pe care le fac decat pentru tiradele romantice.

Laura Codruta Kovesi vrea alesii condamnati, afara din sistem: Ar trebui o modificare legislativa prin care persoane care sunt condamnate definitiv pentru coruptie sa nu-si mai pastreze functiile (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi vrea ca primarii sau parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare sa isi piarda mandatul. Sefa DNA a cerut modificarea legii pentru ca sunt prea multi alesi care au ramas.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )