Libnet.ro
UNICEF

06:00

Patru moduri prin care poti face ca Facebook sa fie o unealta puternica a business-ului tau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patru moduri prin care poti face ca Facebook sa fie o unealta puternica a business-ului tau

Regulile comunicarii s-au schimbat complet odata cu aparitia fenomenului de Social-Media si, mai ales, a Facebook-ului. Companiile au ajuns sa relationeze prin intermediul acestuia la fel de mult ca pe email sau la telefon. Pe Facebook promovam, vorbim. continuă pe Wall-Street Ro

14 gesturi simple prin care iti spune ca te iubeste

Nu e un secret ca barbatii intampina adesea dificultati in a-si exprima sentimentele. Ne-am obisnuit cu asta si am invatat sa-i apreciem mai degraba pentru micile lucruri pe care le fac decat pentru tiradele romantice.

Laura Codruta Kovesi vrea alesii condamnati, afara din sistem: Ar trebui o modificare legislativa prin care persoane care sunt condamnate definitiv pentru coruptie sa nu-si mai pastreze functiile (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi vrea ca primarii sau parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare sa isi piarda mandatul. Sefa DNA a cerut modificarea legii pentru ca sunt prea multi alesi care au ramas.

Procedura inedita prin care medicii au reusit sa salveze mana unui pacient

Un chirurg din Brazilia a reusit sa salveze mana unui pacient prin intermediul unei proceduri inedite. Muncitorul operator tehnic la o fabrica de productie a materialului plastic), si-a prins mana.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )