Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia juridica a Camerei are termen zece zile pentru intocmirea raportului in cazul lui Valerian Vreme

Adevărul Adevărul,
Comisia juridica a Camerei are termen zece zile pentru intocmirea raportului in cazul lui Valerian Vreme

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa trimita la Comisia juridica solicitarea Ministerului Justitie cu privire la inceperea urmaririi penale a deputatului Valerian Vreme in dosarul Microsoft. Comisia Juridica are la dispozitie 10 zile pentru intocmirea raportului. continuă pe Adevărul

Comisia juridica a Senatului are termen 15 zile pentru raport in cazurile Andronescu si Mihailescu

Continua ancheta in dosarul Microsoft. Comisia Juridica are la dispozitie 15 zile pentru a prezenta un raport cu privire la cererile DNA de efectuare a urmarii penale in cazul celor doi fosti ministri, Ecaterina.

VIDEO. UPDATE: Numele-bomba din dosarul Microsoft. Greii politicii din dosarul cu spagi de 60 de milioane de dolari. Biroul Permanent al Senatului, convocat. Comisia juridica are termen 15 zile calendaristice sa faca raport.

Programul Sistem Educational Informatizat SEI), in valoare de circa 200 de milioane de dolari, aprobat in luna mai 2001 de Guvernul Romaniei condus de Adrian Nastase, constituie motorul care a pus in actiune caracatita spolierii bugetului de stat de sute de milioane de dolari. Pe langa acest program, au aparut si alte programe de informatizare capusate de clientii transpartinici, care au tranzitat guvernele Nastase, Tariceanu, Boc si Ponta.

Comisia juridica a votat incetarea mandatului senatorului Akos Mora: Plenul va da votul final

Comisia juridica din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil pentru incetarea mandatului senatorului PNL Akos Mora. Decizia vine dupa ce Agentia Nationala de Integritate a cerut in repetate randuri.

Comisia juridica a aprobat incetarea mandatului de senator al lui Akos Mora

Comisia juridica din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil pentru incetarea mandatului senatorului PNL Akos Mora, solicitata in repetate randuri de Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa ce instanta a decis ca acesta s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate.

Monica Macovei si-a lansat programul electoral: Zece porunci pentru politicieni, o suta de principii si proiecte pentru Romania

Candidatul independent Monica Macovei si-a lansat proiectul prezidential, Zece porunci pentru politicieni, o suta de pincipii si poricte pentru Romania, care este centrat pe reformarea institutiilor.

Monica Macovei si-a lansat programul electoral: Zece porunci pentru politicieni, o suta de principii si proiecte pentru Romania (VIDEO)

Candidatul independent Monica Macovei si-a lansat proiectul prezidential, Zece porunci pentru politicieni, o suta de pincipii si poricte pentru Romania, care este centrat pe reformarea institutiilor.

Vreau sa ajut. Andreea, o fetita de 3 ani, are nevoie de ajutor pentru a invinge in lupta cu moartea

La numai 3 ani, o fetita are nevoie de ajutor pentru a invinge in lupta cu moartea. Andreea Avrigeanu are leucemie acuta limfoblastica si este internata la Spitalul Fundeni. in timp ce mama ei nu pleaca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )