Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comisia Juridica a eliminat plafonul de 250.000 de franci elvetieni pentru romanii care pot beneficia de conversia creditelor

România Liberă România Liberă,
Comisia Juridica a eliminat plafonul de 250.000 de franci elvetieni pentru romanii care pot beneficia de conversia creditelor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a eliminat luni din proiectul legii privind conversia creditelor plafonul de 250. 000 de franci elvetieni. continuă pe România Liberă

Dosarul Elenei Udrea, in Comisia juridica a deputatilor

Vot in Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru Elena Udrea. DNA cere inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Turismului pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita.

Deputatii din comisii au eliminat pragul de 250.000 de franci din legea conversiei la cursul istoric

Comisiile juridica si de buget ale Camerei Deputatilor au aprobat astazi eliminarea plafonului de 250. 000 de franci elvetieni din legea privind conversia creditelor, dupa rediscutarea facuta la solicitarea PSD.

Cum arata calculele reale: Cei care au luat credite ipotecare in franci elvetieni au fost cel mai avantajati, platind cel mai putin pana in prezent, iar pierzatorii sunt de fapt cei care au luat imprumuturi in lei, care au platit cel mai mult

In urma discutiilor din Parlament cu privire la legea de conversie a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric, Bancii Nationale i s-a solicitat o analiza privind evolutia in timp a unui cr.

Cererea de urmarire penala a Elenei Udrea, avizata de deputatii din Comisia juridica

ACTUALIZARE 16:16 Cererea procurorului general privind incuviintarea urmaririi penale a deputatului Elena Udrea a fost aprobata de comisia juridica a Camerei Deputatilor, transmit televiziunile de stiri. ---- Vot in Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru Elena Udrea. DNA cere inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Turismului pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita.

Cererea de incuviintare a urmaririi penale a Elenei Udrea, avizata de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Cererea procurorului general pentru incuviintarea urmarii penale a Elenei Udrea a fost avizata de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Ciprian Nica, presedintele comisiei, a.

Comisia juridica a avizat cererea DNA privind inceperea urmaririi penale impotriva Elenei Udrea

Deputatii din Comisia juridica au avizat, luni, solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva Elenei Udrea in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Votul in.

Comisia juridica a avizat urmarirea penala in cazul Elenei Udrea. Fostul ministru: Sa nu se amestece Kovesi in campanie

Comisia juridica a avizat, luni, urmarirea penala in cazul Elenei Udrea. Stire in curs de actualizare.

Elena Udrea, din nou la mana colegilor. Comisia juridica discuta cererea DNA

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta luni cererea procurorului general privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, iar votul in plen va fi dat marti, a decis Biroul permanent al forului legislativ. Udrea este suspectata de DNA de instigare la luare de mita.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )