Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comisia juridica a Senatului a avizat negativ inceperea urmaririi penale a lui Vosganian

Adevărul Adevărul,
Comisia juridica a Senatului a avizat negativ inceperea urmaririi penale a lui Vosganian

Comisia juridica a Senatului a avizat negativ solicitarea de incepere a urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian, decizia finala urmand sa fie luata in plen. continuă pe Adevărul

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a lui Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a ministruluiEconomiei, Varujan Vosganian, acuzat de subminarea economiei nationale. Jumatate din senatorii prezenti la.

Egalitate la votul din Senat privind inceperea urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian

Jumatate dintre senatorii prezenti la sedinta Comisiei Juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta.

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a lui Vosganian, desi rezultatul votului a fost 5 voturi pentru si 5 voturi contra

Senatorii din Comisia juridica au dat marti aviz negativ, desi votul a fost 5 la 5, in cazul solicitarii Parchetului de incepere a urmaririi penale pentru Varujan Vosganian, urmand ca plenul Senatului sa decida, a declarat Catalin Boboc PNL), membru al acestui for, citat de Agerepres.

Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian: 5 voturi pentru si 5 ...

Jumatate din senatorii prezenti la sedinta Comisiei juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta jumatate s-a pronuntat impotriva solicitarii, cazul urmand sa mearga la plen, transmite Mediafax. Comisia, analizand datele si ascultand si pozitia ministrului Varujan Vosganian, a dat un aviz negativ astazi, intrucat rezultatul votului este de 5 la 5, astfel incat propunerea de acordare a .

Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian acuzat de complot: 5 voturi pentru si 5 impotriva

Jumatate din senatorii prezenti la sedinta Comisiei juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta jumatate s-a pronuntat impotriva solicitarii, cazul urmand sa mearga la plen.

Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian, acuzat de complot: 5 voturi pentru si 5 impotriva

Jumatate din senatorii prezenti la sedinta Comisiei juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta jumatate s-a pronuntat impotriva solicitarii, cazul urmand sa ajunga in plen.

Vosganian, dupa audierea la Comisia juridica: Ce a mentionat procurorul de caz in referat este dispretuitor la adresa Senatului

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a sosit, marti, la Comisia juridica a Senatului, pentru a-si exprima punctul de vedere in legatura cu solicitarea procurorului general al Parchetului ICCJ, potrivit Mediafax.

Varujan Vosganian, audiat la Comisia juridica a Senatului.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a sosit, marti, la Comisia juridica a Senatului, pentru a-si exprima punctul de vedere in legatura cu solicitarea procurorului general al Parchetului ICCJ, transmite Mediafax. Sedinta comisiei se desfasoara cu usile inchise, presa neavand acces. Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat, in 2 septembrie, Senatului si, respectiv, sefului statului declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale in cazul lui .

Aviz negativ privind solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Vosganian

Senatorii din comisia Juridica au dat astazi aviz negativ solicitarii Parchetului de incepere a urmaririi penale a ministrului Partidului National Liberal PNL), Varujan Vosganian, conform surselor de presa.

Aviz negativ privind solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Vosganian

Senatorii din comisia Juridica au dat astazi aviz negativ solicitarii Parchetului de incepere a urmaririi penale a ministrului Partidului National Liberal PNL), Varujan Vosganian, conform surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )