Libnet.ro
UNICEF

16:30

Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian, acuzat de complot: 5 voturi pentru si 5 impotriva

Adevărul Adevărul,
Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian, acuzat de complot: 5 voturi pentru si 5 impotriva

Jumatate din senatorii prezenti la sedinta Comisiei juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta jumatate s-a pronuntat impotriva solicitarii, cazul urmand sa ajunga in plen. continuă pe Adevărul

Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian acuzat de complot: 5 voturi pentru si 5 impotriva

Jumatate din senatorii prezenti la sedinta Comisiei juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta jumatate s-a pronuntat impotriva solicitarii, cazul urmand sa mearga la plen.

Paritate la vot in Comisia juridica pe cazul Vosganian: 5 voturi pentru si 5 ...

Jumatate din senatorii prezenti la sedinta Comisiei juridice au votat pentru aprobarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Varujan Vosganian, iar cealalta jumatate s-a pronuntat impotriva solicitarii, cazul urmand sa mearga la plen, transmite Mediafax. Comisia, analizand datele si ascultand si pozitia ministrului Varujan Vosganian, a dat un aviz negativ astazi, intrucat rezultatul votului este de 5 la 5, astfel incat propunerea de acordare a .

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a lui Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a ministruluiEconomiei, Varujan Vosganian, acuzat de subminarea economiei nationale. Jumatate din senatorii prezenti la.

Comisia juridica a Senatului a dat aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale a lui Vosganian, desi rezultatul votului a fost 5 voturi pentru si 5 voturi contra

Senatorii din Comisia juridica au dat marti aviz negativ, desi votul a fost 5 la 5, in cazul solicitarii Parchetului de incepere a urmaririi penale pentru Varujan Vosganian, urmand ca plenul Senatului sa decida, a declarat Catalin Boboc PNL), membru al acestui for, citat de Agerepres.

Varujan Vosganian, audiat la Comisia juridica a Senatului.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a sosit, marti, la Comisia juridica a Senatului, pentru a-si exprima punctul de vedere in legatura cu solicitarea procurorului general al Parchetului ICCJ, transmite Mediafax. Sedinta comisiei se desfasoara cu usile inchise, presa neavand acces. Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat, in 2 septembrie, Senatului si, respectiv, sefului statului declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale in cazul lui .

Vosganian, dupa audierea la Comisia juridica: Ce a mentionat procurorul de caz in referat este dispretuitor la adresa Senatului

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a sosit, marti, la Comisia juridica a Senatului, pentru a-si exprima punctul de vedere in legatura cu solicitarea procurorului general al Parchetului ICCJ, potrivit Mediafax.

Comisia juridica a Senatului a avizat negativ inceperea urmaririi penale a lui Vosganian

Comisia juridica a Senatului a avizat negativ solicitarea de incepere a urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian, decizia finala urmand sa fie luata in plen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )